-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kostas Smoriginas. Žavus ir pavojingas

Šie metai jam svarbūs kaip niekada: reikšmingi vaidmenys užsienio scenose su pasaulinėmis operos žvaigždėmis ir trečiojo vaiko gimimas. Tačiau jaunas operos dainininkas Kostas Smoriginas sako visai nenorintis atrodyti ypatingas – tas, kuriam esą labai pasisekė.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Pauliaus Gasiūno nuotr.

Metai į priekį nuo dienos, kai susitinkame, tokie: Londonas–Milanas–Berlynas–Zalcburgas–Bordo–Londonas–Zalcburgas–Santjagas (Čilė). Keliuose tarpeliuose – Vilnius, trumpos atostogos. Tamsiaplaukis su tikra savo tėčio šypsena (o šypsosi nedažnai) ir aksominiu žemu balsu prisipažįsta, jog tiesiog nori gyventi paprasto žmogaus gyvenimą. Jei pavyks.

Kostai, jums – trisdešimt vieni. Kai kurie jūsų bendraamžiai dar tik pradeda galvoti, ką veiks gyvenime, o mintis apie šeimą ir vaikus stumia tolesnei ateičiai...

Tiesiog taip natūraliai susiklostė ir, manau, susiklostė laimingai. Turiu septynmetę dukrą Godą iš pirmosios santuokos, o su žmona Dainora auginame greit ketverių sulauksiantį Kostą ir rugsėjo pabaigoje gimusį Mykolą. Esu be galo laimingas, kad juos turiu!

Nebaisu, kad jums besibastant po pasaulį žmonai smuikininkei Dainorai kada nors trūks kantrybė ir, paauginusi vaikus, ji susigriebs: o kur mano smuikas, o kur mano karjera?

Labai tikiuosi, kad Dainora pati pasirinks, ko norėtų: ar groti, ar imtis kitos veiklos. Ji puikiai supranta mano gyvenimo būdą: nuolatines keliones, darbą tai vienoje, tai kitoje šalyje. Juk jeigu gyveni su žmogumi, priimi jo gyvenimo modelį. Jai iš tikrųjų tenka daug rūpesčių ir už tai, kaip ji su jais susitvarko, esu labai dėkingas.

Plačiau naujausiame žurnale "Laima"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius