Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovoje dėl „Lietuvos supermiesto“ titulo prasčiausiai sekasi Vilniui

Praėjusį sekmadienį nacionalinės reikšmės LNK projekte „Lietuvos supermiestas“ antrajame etape susirungė pirmasis pogrupis: Vilnius, Kaunas, Visaginas, Aukštaitija ir Žemaitija.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pagal studijos balus pirmavo Kaunas, tačiau itin aktyvūs Visagino komandos gerbėjai ir interneto lankytojai pakoregavo galutinius rezultatus ir Visagino komanda tą vakarą tapo lydere. Kaunas kartu su Žemaitija galutinėje lentelėje pasidalino antrą trečią vietas, o Aukštaitijos ir Vilniaus komandos pasidalijo ketvirtą ir penktą vietą. Iš viso tiesioginio balsavimo metu paskambino daugiau nei 50 tūkstančių žiūrovų.

Pirmasis miestas iškris trečioje kovoje pagal bendrus trijų laidų rezultatus. Labiausiai pasitempti turėtų Vilniaus komanda su kapitonu Dainiumi Martinaičiu priešakyje, mat po dviejų kovų pirmojo pogrupio rezultatai yra tokie:
1. Žemaitija (18 balų)
2. Visaginas (17 balų)
3. Kaunas (15 balų)
4. Aukštaitija (8 balai).
5. Vilnius (5 balai)

Šį sekmadienį projekte „Lietuvos supermiestas“ aiškės ir antrojo pogrupio lyderiai: Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Marijampolė ar Dzūkija. Pirmoje kovoje čia lyderiavo Marijampolė ir Klaipėda. Paskutinėje vietoje likę Šiauliai šįkart ketina atsirevanšuoti ir į kovą išleidžia tikrą šiaulietį Virgį Stakėną, kuris atliks legendinę dainą apie brolius. Dar daugiau – Šiaulių talentui atstovaus net keturiolika smuikininkių. Ypatingą savo miesto pasididžiavimą ruošia ir dzūkai, kuriems atstovaus trys Dzūkijos lakštingalos.

Kaip ir pirmajam pogrupiui, šiam taip pat reikės įveikti azartišką sportinę rungtį – į Volkswagen Golf automobilį sutalpinti kuo daugiau savo miesto gyventojų. Praėjusį sekmadienį Žemaitijos komanda įrodė, kad į šį automobilį sugeba tilpti net 25 žmonės. Tačiau ateinantį sekmadienį viena iš penkių komandų sutalpins dar daugiau savo miesto gyventojų.

Kuri komanda sumuš rekordą ir sutalpins daugiausiai savo miestiečių, sužinosime projekte „Lietuvos supermiestas“ jau šį sekmadienį 19.30 valandą tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius