Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Krepšininką Darjušą Lavrinovičių į rinktinės stovyklą Palangoje atlydėjo žmona Edita su nauju augintiniu Timu

Pirmadienį Palangoje poilsiaujantys atostogautojai turėjo progą pamatyti visą būrį žinomų Lietuvos krepšininkų – iš pat ryto Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai rinkosi į pirmąją treniruočių stovyklą.
Edita Lavrinovič
Edita Lavrinovič / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Krepšininką Darjušą Lavrinovičių į Palangą atlydėjo žmona Edita, kuri atvyko vedina baltu pūkuotu garbanotųjų bišonų (angl. „Bichon Frise“) veislės šuneliu.

„Šį šuniuką turime jau du mėnesius, įsigijome jį Ukrainoje. Titui mokslo metų pabaigos proga jį padovanojo tėtis“, – Žmonės.lt sakė Edita.

Šeima šuniuką pavadino Timu ir džiaugiasi, kad ji pasipildė nauju augintiniu, mat šeimoje jau auga Pomeranijos špicų veislės šuo ir katinas. Šie augintiniai kartu su sūnumis Titu ir Darjušu į Palangą neatvyko, mat liko kelioms dienoms pasisvečiuoti pas Editos mamą.

„Vaikus kelioms dienoms palikau pas močiutę, bet savaitės pabaigoje važiuosiu jų atsivežti čia, nes, tikėtina, atsibos jiems ilgiau pas močiutę būti, norės atvykti pas tėtį“, – sakė E.Lavrinovič.

Moteris teigė, kad gyvūnų į stovyklą atsivežti niekas nedraudžia, todėl žmonos su vaikais ir augintiniais be jokių problemų apsigyvena kartu su savo vyrais.

„Į stovyklą šuniukus galima pasiimti, manau, kad ne mes vieni tokie būsime su gyvūnais atvykę. O kur juos dėti, jeigu ne su savimi visur imti?“ – juokėsi Edita.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Editos Lavrinovič šuo
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Editos Lavrinovič šuo

„Kol kas aš čia turbūt pirma atvykusi žmona, nes nė vienos dar nemačiau. Mums čia visai šauniai visoms gyvenasi – vyrai sportuoja, žmonos dažnai laiką leidžia kartu, ilsisi, palaiko. Kai būna treniruotės, tai, tiesą sakant, su vyrais mes mažai ir bendraujam, nes jie labai užsiėmę. Po treniruotės jiems būna pietų miegas jėgoms atgauti, vėliau – vėl į treniruotę. Taip kad mes, moterys, stengiamės nesipainioti ir savarankiškai leisti laiką – ar po vieną, ar visos kartu“, – apie krepšininkų žmonų gyvenimą stovykloje atviravo E.Lavrinovič.

Mums čia visai šauniai visoms gyvenasi – vyrai sportuoja, žmonos dažnai laiką leidžia kartu, ilsisi, palaiko.

Moteris teigė, kad atvykusi pamatė daug naujų veidų, todėl, tikėtina, susiras ir naujų draugių. „Žiūriu, rinktinė labai pajaunėjo, tikriausiai šiemet daug ko ir nepažinsiu, bet bus puiki proga susipažinti“, – šypsojosi Edita.

Moteris teigė, kad į stovyklą su vyru vyksta ne pirmą kartą, tačiau, kai prasideda čempionatas, dažniausiai lieka namuose su vaikais. „Kai vyrai važiuos į čempionatą, tai vargu ar kartu gyvensim, nes mes tada jau labiau atsiribojame ir netrukdome susikaupti“, – teigė Edita.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Edita ir Darjušas Lavrinovičiai
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Edita ir Darjušas Lavrinovičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius