Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Mindaugas Kuzminskas: renkantis merginas, mamos žodis – lemiamas

Jau šį pirmadienį, rugpjūčio 29 dieną, 17.40 val., prieš pat „Eurobasket 2011“ startą ir „Mano TV3. Čia šviesu!“ sezono atidarymo šventę, televizijos žiūrovai išvys šviesiausios naujojo sezono naujienos – kasdienės pokalbių laidos „Ką manai?“ premjerą. Pirmojoje laidoje – garsiausių šalies krepšininkų žmonos, mamos ir draugės.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidos vedėja Agnė Armoškaitė diskutuos – ar sudėtinga gyventi su vyrais, kurių amžina meilė – sportas? Su kokiais iššūkiais tenka susidurti Roberto Javtoko žmonai ir mamai, Šarūno Jasikevičiaus mamai ir Simo Jasaičio širdies draugei? O ką patiria talentingų sportininkų treneriai?

„Pamačiau savo sūnų po baisios avarijos reanimacijos palatoje, bejėgį, nevaldantį vienos rankos. Pati buvau sportininkė ir labiausiai bijojau, kad jis niekada nebesugrįš į aikštelę. Jei ne marti, tuomet dar būsimoji, – Vilma, jos slauga, kantrybė ir meilė, nežinia, ar mano sūnus Robertas šiandien žaistų krepšinį“, – atviraus Alma Javtokienė.

„Mamos žodis yra lemiamas – visas drauges įvertina ji. Jei mamai mergina patinka, su ja draugauju, nes man labai svarbi jos nuomonė“, – prisipažins jaunoji krepšinio žvaigždė Mindaugas Kuzminskas.

Kaip prasidėjo Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio meilės istorija, kaip Jurgita Lukauskienė guodžia savo vyrą po pralaimėtų rungtynių, – visa tai ir dar daugiau – jau šį pirmadienį 17.40 val. per TV3 pokalbių laidoje „Ką manai?“ su Agne Armoškaite.

„Ką manai?“ pirmadieniais–penktadieniais 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius