Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Rolandas Alijevas apie 28-ąjį gimtadienį švenčiančią žmoną Godą: „Esu dėkingas Dievui, kad man atsiuntė tokią moterį“

Trečiadienį buvusi grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva mini savo 28-ąjį gimtadienį. Jos vyras krepšininkas Rolandas Alijevas portalui Žmonės.lt prisipažino, kad dar nespėjo Godos pasveikinti šia proga.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Kęstučio Žilionio nuotr.

„Dar nespėjau pasveikinti, nes teko išvažiuoti. Visi sveikinimai bus vakare. Nenoriu išduoti, ką ketinu įteikti Godai, tegul tai lieka paslaptimi (juokėsi). Šiandien paminėsime šventę šeimoje, ramiai, o su draugais šventimas bus šį savaitgalį“, – portalui Žmonės.lt sakė krepšininkas, kuris praėjusį sezoną žaidė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipoje.

R.Alijevas negailėjo gerų žodžių sutuoktinei ir sakė esantis labai laimingas, kad šalia jo yra Goda. „Norėčiau palinkėti, kad mano žmona išliktų tokia, kokia yra: tokia nuostabi žmona, mama ir man tiesiog gera, kad ji yra šiame pasaulyje. Aš dėkingas Dievui, kad tokį moterį man atsiuntė“, – sakė Rolandas.

Portalas Žmonės.lt primena, kad Goda ir Rolandas susituokė 2009-ųjų vasarą. Praėjusių metų lapkritį Alijevams gimė sūnus. Pora taip pat augina dukterį Tėją.

Asmeninio albumo nuotr./Goda ir Rolandas Alijevai
Asmeninio albumo nuotr./Goda ir Rolandas Alijevai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius