Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininko Jasaičio skyrybų reikalai stringa ir teisme

Vilniaus 1-asis apylinkės teismas planavo nagrinėti garsiosios poros ištuokos bylą, tačiau posėdis neįvyko.
Simas Jasaitis su žmona Vaida
Simas Jasaitis su žmona Vaida / Dainiaus Labučio/ „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienio popietę Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo teisėja Bronislava Todesienė planavo atversti civilinę bylą dėl Simo Jasaičio ir jo sutuoktinės Vaidos Jasaitienės skyrybų, tačiau posėdis neįvyko.

Garsiojo krepšininko S.Jasaičio, kuris šioje byloje yra ieškovas, atstovas advokatas Michailas Gaibelas teismą iš anksto informavo, jog šiandien neturės galimybės dalyvauti bylos nagrinėjime. Posėdį teko atidėti.

Atsakovės V.Jasaitienės interesams šioje byloje atstovaus teisininkė Vilija Gražulytė. Trečiuoju asmeniu į procesą įtrauktas ne tik DnB NORD bankas, bet ir Vaiko teisių apsaugos skyrius: pora turi mažametį sūnų. Berniuku nuolat rūpinosi motina.

Šeimą išardė įkyri blondinė?

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau senokai šnabždamasi, kad 27 metų Simo ir trimis metais vyresnės Vaidos Jasaičių šeimą išskyrė šviesiaplaukė gražuolė, grupės „Olialia pupytės“ narė, 26 metų Oksana Pikul.

Simo žmona Vaida žiniasklaidoje yra prasitarusi, kad Oksana – tai „turtingą krepšininką persekiojanti įkyri blondinė“. Tačiau Oksana neigia išskyrusi Jasaičių šeimą. „Jokia moteris darnios šeimos neišardys“, – yra sakiusi Oksana.

./Oksana Pikul
Oksana Pikul

Praėjusių metų liepos mėnesį su 13 metų vyresniu verslininku Stasiu išsiskyrusi Oksana apie S.Jasaitį atsiliepė kaip apie „šiltą žmogų“ ir „gerą draugą“ ir neslepė savo namuose turinti Simo nuotrauką bei jo dovanotą šaliką.

Sesers, manekenės Aistės Jasaitytės-Čeburiak vestuvėse S.Jasaitis praėjusių metų vasarą taip pat buvo pastebėtas ne su žmona, o su atlikėja O.Pikul.

Nuotykiai su Atlanta

15min.lt primena, kad kiek anksčiau S.Jasaitis Lietuvos pajūryje buvo nufotografuotas, kai leido romantiškus vakarus su dainininke Elena Puidokaite-Atlanta. Nuotraukose užfiksuoti S.Jasaičio ir Atlantos bučiniai. Dainininkė Atlanta buvo gera S.Jasaičio sesers Aistės pažįstama, nes vienmetės merginos kadaise lenkė tą pačią sostinės Ozo vidurinę mokyklą.

Krepšininkas S.Jasaitis taip pat anksčiau buvo siejamas su verslininke Jūrate Bitinaite. Tuo tarpu Vaida Jasaitienė yra užfiksuota su Daktarų grupuote siejamo vyro draugijoje.

Prieš šešerius metus susituokę Jasaičiai augina sūnų, besimokantį parengiamojoje mokyklos klasėje. Su kelis grožio titulus turinčia Vaida Simas susipažino viename sostinės naktinių klubų, kai jam tebuvo devyniolika metų. Pora tuoktis nusprendė praėjus dviems metams po pirmos pažinties dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius