-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 06 07

Krepšinio treneris Darius Maskoliūnas oficialiai išsiskyrė su žmona Aidija

Vilniaus miesto apylinkės teismas penktadienio rytą išnagrinėjo civilinę bylą, kurioje buvo prašoma išskirti Aidiją Maskoliūnienę ir Darių Maskoliūną.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jei nebegali pasitikėti pagrindinės sudėties žaidėju, visada gali duoti šansą kam nors iš atsarginių. Šį sporto strategams žinomą principą buvusio krepšininko, vėliau trenerio Dariaus Maskoliūno šeima nutarė pritaikyti ir asmeniniame gyvenime.

Šeimyninei laimei subliuškus, Aidija ir Darius Maskoliūnai nutarė pasukti skirtingais keliais. Pora kreipėsi į teismą dėl oficialių skyrybų.

Žmonės.lt primena, kad Darius (gim. 1971 m. sausio 6 d. Jonavoje) ir metais jaunesnė Aidija susituokė prieš 16 metų, jiedu augina dabar jau paauglį sūnų ir vis dar mažametę dukterį.

Tačiau jau prieš kelerius metus vieša paslaptimi tapo tai, kad buvusį „Žalgirio“ krepšininką romantiški santykiai susaistė su žavia šviesiaplauke Inga Granatiene.

A.Maskoliūnienė yra viešai prisipažinusi, kad apie sutuoktinio „atsargines žaidėjas“ – laisvą bendravimą su kitomis moterimis – žino. Kalbėdama su žiniasklaida moteris yra svarsčiusi, ar nėra pernelyg atlaidi ir supratinga savo tituluotam vyrui – Eurolygos (1999 m.), Sidnėjaus Olimpinių žaidynių bronzos medalio (2000 m.) laimėtojui, o baigus žaidėjo karjerą dirbusiam ir „Žalgirio“, ir „Lietuvos ryto“ vyriausiuoju treneriu.

Tačiau santuokiniai įsipareigojimai, kurie jau senokai yra likę tik popieriuose, Maskoliūnus sies nebeilgai.

Vilniaus miesto apylinkės teismas šio penktadienio rytą išnagrinėjo civilinę bylą ir patvirtino buvusio krepšininko bei verslininkės jo žmonos ištuoką. Aidija Maskoliūnienė ir Darius Maskoliūnas posėdyje nedalyvavo.

Teisėjui Vladui Leonui pateiktame sutuoktinių prašyme pažymima, kad santuoką norima nutraukti abipusiu sutikimu. Kai žmonės skiriasi gražiuoju, teismų praktika paprasta: santuokos nutraukimo byla virsta tik paprasta formalia procedūra.

Aidija ir Darius yra iš anksto aptarę ir sutarę dėl skyrybų sąlygų: kur gyvens ir iš ko bus išlaikomi vaikai, kaip pasidalijamas turtas ir t.t. Trečiojo asmens teisėmis į šią skyrybų bylą dėl nebaigtų šeimos finansinių reikalų yra įtraukti ir DNB banko atstovai.

Tiesa, pagal galiojančią bendrą tvarką, skyrybų nutartis įsigalios ne iš karto. Porai dar suteikta teisė „persigalvoti“ – duotas terminas verdikto apskundimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius