-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kriminalistuose“ pasirodys ir aktorė Eglė Driukaitė

Lietuviško serialo „Kriminalistai“ žvaigždžių gretas papildys dar daugiau žinomų veidų. Artimiausioje serijoje netikėtu amplua pasirodys aktorė Eglė Driukaitė. „Iš moters, atsidūrusios antikvarinių papuošalų ir deimantų apsuptyje, galima tikėtis visko“, – intriguoja „Kriminalistų“ kūrėjai.
Eglė Driukaitė seriale „Kriminalistai“
Eglė Driukaitė seriale „Kriminalistai“ / LNK nuotr.

Tikrovėje E.Driukaitė pirmenybę teikia ne auksui, perlams ar deimantams, o sidabrui. „Mėgstu ir žalvarį, varį – „pagoniškus“” metalus“, – šypsosi aktorė. Ji prisipažįsta neturinti specialiai pagamintų papuošalų, prašmatnių juvelyrinių dirbinių, net vestuvinį žiedą pasirinko kuklų, klasikinį.

Visiška priešingybė – E.Driukaitės herojė naujame LNK seriale „Kriminalistai“. Ją kasdien sups aukščiausios prabos brangenybės, kadangi vyro šeimai priklauso juvelyrinių dirbinių verslas. „Buvo labai įdomu filmuotis tikrose juvelyro dirbtuvėse: daug nematytų, specifinių prietaisų, – pasakoja E.Driukaitė. – Ši profesija reikalauja ypatingo atsidavimo ir išskirtinio kruopštumo. Tai aiškiai pajutau, patekusi į realias juvelyro dirbtuves“, – pasakoja E.Driukaitė.

Sukurti vaidmenį „Kriminalistuose“ jai buvo įdomu ir dėl to, kad šis serialas filmuojamas kino principu. „Be to, smagu dirbti su iškiliais kolegomis – Algirdu Dainavičiumi, kitais“, – teigia aktorė.

Ji – prisiekusi detektyvinio žanro gerbėja, mėgsta ir Agatos Kristi romanų galvosūkius, ir televizijos filmus apie istorinius seklius. „Serialas „Kriminalistai“ man taip pat labai patinka, nes kiekvienoje serijoje nutinka vis kažkas naujo, pamatau vis kitus puikius aktorius, kurso draugus, kolegas“, – sako E.Driukaitė.

Serialas „Kriminalistai“, subūręs lietuvių kino, teatro ir televizijos žvaigždyną – nuo šiol rodomas nauju laiku, šeštadieniais, 22 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius