Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė apie Vytautą Šustauską: nepasakyčiau, kad jis koks žvėris ar durnius

Jau pirmadienį, rugpjūčio 8-ąją, 21.00 val. TV3 eteryje startuoja skandalingiausių žinių laida Lietuvoje – „Be komentarų“. Konkurencijos su tikrosiomis TV3 žiniomis čia nebus, tačiau įdomumas ir pikantiškų detalių gausa – garantuota.
K.Brazauskienė ir V.Šustauskas
K.Brazauskienė ir V.Šustauskas / Evaldo Šemiotos nuotr.

Šviežiausia ir aktualiausia naujiena – šeštadienį įvykusios politinės Kristinos Brazauskienės „vedybos“, jų užkulisiai, sensacingi vaizdeliai ir išskirtiniai interviu – pirmojoje „Be komentarų“ laidoje.

„Žmogus kaip žmogus, nepasakyčiau, kad jis koks žvėris ar durnius“, – savo naująjį pavaduotoją Vytautą Šustauską vertina Lietuvos prezidento sąjungos pirmininke išrinkta K. Brazauskienė.

Stoti prie partijos vairo prezidento Algirdo Brazausko našlei ryžto užteko, tačiau, kokie bus pirmieji naujosios K. Brazauskienės vedamos partijos darbai valdžioje?

„Visų pirma – apriboti Seimo narių gobšumą, panaikinti išeitines jų kompensacijas ir didelius atlyginimus. Stengsimės padėti žmonėms ir darysime viską, kad turtingi būtų visi – ne tik Seimo nariai“, – ryžtingai kalbėjo K. Brazauskienė.

Kodėl tokiai svarbiai progai Kristina nepasipuošė Juozo Statkevičiaus kurta suknele? Ar tyčia pirmininkės pavaduotojas V. Šustauskas partijos susirinkime iš pradžių buvo toks paslaptingai nekalbus? Tai, kas paprastose žiniose buvo nutylėta, „Be komentarų“ viešai atskleis jau pirmadienį!

Taip pat laidoje – specialus žurnalistinis tyrimas, atskleisiantis, kuriuose Lietuvos ežeruose ir upėse maudytis gali būti mirtinai pavojinga. Žiūrovų laukia ir šmaikštus kriminalinis reportažas iš ištikimiausios dainininko Radži gerbėjos Raisos Šarkienės gyvenimo.

„Be komentarų“ – vienintelė laida, turinti išskirtines teises patekti į kitų TV3 laidų užkulisius, žiūrovams pateiks išskirtinę medžiagą iš naujojo televizijos sezono ir Europos vyrų krepšinio čempionato „EuroBasket 2011“ atidarymo šou anonso filmavimo. Čia – tai, ko nepamatysite niekur kitur: garsiausios Lietuvos žvaigždės ir ilgamečiai televizijos veidai, jų užgaidos, nepavykę kadrai ir pikantiški vaizdeliai!

„Be komentarų“ – jau šiandien, rugpjūčio 8-ąją, 21.00 val. tik per TV3!

TV3 naujojo sezono ir „EuroBasaket 2011“ atidarymo šou – rugpjūčio 29 d. 19.10 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius