Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė: „Jeigu a.a. Algirdas Brazauskas turėtų bačką ir Vytautą Šustauską, jis būtų daugiau gerų darbų padaręs Lietuvai“

Kristina Brazauskienė žengia į politiką.
V.Šustauskas ir K.Brazauskienė
V.Šustauskas ir K.Brazauskienė / Evaldo Šemiotos nuotr.

Ši, prieš pora mėnesių Lietuvoje pasklidusi žinia nustebino daugelį. Tačiau dar labiau šokiravo kompanija, su kuria prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė nusprendė susieti savo ateitį ir drauge siekti valdžios. 

Vytautas Šustauskas: buvęs Seimo narys, Kauno meras, skandalistas ir ubagų karalius. Vyras, kuris dar visai neseniai guodėsi, kad šlovę jis regi nebent sapnuose, o realiame gyvenime neturi pinigų nei benzinui, nei vaistams, nei mokesčiams už butą. Ir Kristina Brazauskienė – turtinga verslininkė, Prezidento našlė. Iš pirmo žvilgsnio, su politikos užribyje  atsidūrusiu, valdžią ir pripažinimą praradusiu Šustausku jai  mažų mažiausiai ne pakeliui.

Tačiau kokios yra tikrosios Kristinos Brazauskienės politikavimo priežastys? Kiek yra tiesos kalbose, kad Vytautas Šustauskas verslininkę sužavėjo ne tik savo tikslais, siekiais, bet ir asmeniniu žavesiu? Ir kaip į naująjį K.Brazauskienės užsiėmimą reagavo Algirdo Mykolo Brazausko bendražygiai ir dukros?

Visa tiesa apie Prezidento našlės užmojus ir tikslus, apie Algirdo Mykolo Brazausko paslaptis, apie galingą, visus priešininkus nokautuosiantį planą jau šį antradienį 20.30 val. LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ su Jokūbu Bareikiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius