-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristina iš „Tina dance“: dalyvauju šou „Kitas“ neatsiklaususi Mino

Šiemet LNK laidoje „Kitas!“ be jaunimo iš visų Lietuvos kampelių dalyvauja ir žvaigždės, gražuolės šokėjos bei kitos garsenybės. Norą rinktis ar būti tarp penkių LNK „Kitas“ pretendentų pareiškė „Kelio į žvaigždes“ dalyviai,, modeliai ir sportininkai.
K.Navickaitė džiaugiasi įgyvendinta mamos idėja.
K.Navickaitė / „Scanpix“ nuotr.

Populiariausiame pasaulyje pasimatymų šou dalyvaus ir garsi šokėja, grupės „Tina dance“ vadovė Kristina Navickaitė. Gražuolė teigia nesiteiravusi Mino, jos širdies draugo, leidimo.

„Jei ir prieštarautų, aš nepasiduočiau. Jei man ko nors neleidžia, atvirkščiai, darau tai su dar didesniu pasiryžimu“, - sakė Kristina.

„Paskambinkit ir paklauskit, kaip jam tai patinka“, - provokavo moteris. – Mano dalyvavimas šioje laidoje jam bus staigmena“.

Pretendentus laidoje „Kitas!” Tina ketina įvertinti įvairiapusiškai. „Per daug nusirengti nereikės, nes man gražuolio nereikia. Mano poreikis – išskirtinis, ypatingas vaikinas, kompanijos žmogus“, - privalumus vardijo Tina.

Tačiau labiausiai Tina ieškos šokančio vaikino. „Man reikia šokių partnerio. Romantikai kol kas neturiu laiko, - sakė Tina, besiruošianti filmavimui pasimatymui šou „Kitas!”. Moteris vadovauja ir vaikinų šokių grupei „Šoumenai”.

Laidos rengėjus ypač nustebino tai, jog šiemet į laidoje „Kitas“ dalyvauja daug išsilavinusių, simpatiškų merginų, kurios, beje, ieško ne tik verslininkų su išpampusiomis piniginėmis ar milijoninėmis sąskaitomis bankuose.

Didžioji merginų dalis – savarankiškumo siekiančios dailiosios lyties atstovės, kurios tvirtino, jog pačios yra savo likimo šeimininkės ir pinigai joms - ne pagrindinis dalykas. Tad vaikinai gali būti ramūs, jog merginoms pavergti nereikės iš kišenės traukti aukso luitų ir grandinių su briliantais.

Artėjanti vasarinės „Kitas“ transliacija patraukė ir jaunimą, ištroškusį aštrių potyrių, pomėgių ir aistrų. Viena, atvykusi į atranką mergina pareiškė, jog ieško vaikino, su kuriuo galėtų daryti „tai“ mažiausiai du, o gal ir tris kartus per dieną.

Pasimatymų šou „Kitas!“ – nuo birželio 22 dienos per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius