-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristina Ivanova: „Naujasis „Yva“ įvaizdis – seksualios, bet ne per saldžios“

Beveik įpusėjus rugpjūčiui, merginų grupė „Yva“ pristato publikai savo naują įvaizdį. Nespalvotose grupės nuotraukose palikti tik raudoni elementai – ryškios lūpos ir trumpos suknelės, o bendras vaizdas primena fatališkų moterų apibrėžimą.
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“ / „TV Komandos“ ir Gretosfoto.lt nuotr.

„Yva“ lyderė Kristina Ivanova 15min.lt sakė, kad naujas įvaizdis atspindi tai, kaip grupės merginos jaučiasi šiuo metu. „Šios nuotraukos atspindi visų trijų merginų savijautą. Kaip jaučiamės, taip ir atrodome. Idėjos yra visų mūsų, mums pagelbėjo profesionalai iš Vilniaus ir Klaipėdos. Mes buvome modeliai, o jie įgyvendino mūsų norus“, – sakė K.Ivanova. Ji nepanoro įvardyti tikslių, merginas puošusių stilistų pavardžių, tik pabrėžė vilniečių ir klaipėdiečių bendradarbiavimą.

„Šis įvaizdis seksualus, bet ne per saldus. Jokiu būdu nesame agresyvios. Grupė „Yva“ teigia, kad mes turime idėjų ir jas įgyvendiname. Viena tų idėjų – šis naujas įvaizdis, kuriuo parodome, kokios esame iš tiesų. Šiek tiek griežtesnės, bet, jokiu būdu, ne grubesnės. Moteriškesnės. Tokios, kokios yra šiuolaikinės moterys – veržlios, nebijančios parodyti save. Tokios ir esame“, – apie pasikeitimus sakė K.Ivanova.

Fotosesijos metu naudotas sukneles pamatys ir „Yva“ koncertų lankytojai – progą jas išvysti per koncertą jau turėjo Kėdainių publika, rugpjūčio 11-ąją taip apsirengusias merginas stebės Šilutės klausytojai, rugpjūčio 12-ąją – Plungės, o rugpjūčio 13-ąją – Palangos.

Atsikvėpti laiko nedaug

„Koncertai praktiškai kasdien, kartais net nesusigaudau, kuriame mieste vakare vyks koncertas“, – prasitarė K.Ivanova. Anot jos, visa vasara labai darbinga. „Galiu prisipažinti, kad šią vasarą buvau tik tris kartus prie jūros. Laiką skiriu ir šokių repeticijoms su partneriu, kai tik koncertų yra Klaipėdos apylinkėse, vis stengiuosi sugrįžti. Stengiuosi atiduoti visas savo jėgas šokių projektams ir, žinoma, su „Yva“ merginomis turime darbų. Nusifilmavome naujos dainos „Turim idėją“ vaizdo klipe, jis pasirodys jau netrukus, greičiausiai per artimiausią savaitę“, – pasakojo trumpam į gimtąją Klaipėdą grįžusi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius