Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova švenčia sukaktį: metai be alkoholio

Verslininkė ir grupės „Magnit“ narė Kristina Ivanova šiandien mini sukaktį – jau metai, kai moteris nevartoja alkoholio.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Viktorijos Kuhlins nuotr.

„Šiandien jau metai, kai visai nevartoju alkoholio, prisijunkite ir jūs ir išvengsime tokių skambių frazių ir rezultatų: „Alkoholio vartojimas Lietuvoje auga“, – savo socialiniame tinkle rašė K.Ivanova.

Portalo Žmonės.lt paklausta, ar nebuvo sunkūs metai be alkoholio, K.Ivanova tikino, kad, atvirkščiai, jų būta lengvų. Pramogų pasaulio žmonės dažnai dalyvauja vakarėliuose, kuriuose gausu svaigalų, tačiau Kristina tikino, kad tai jos negundo ir laikantis savo nusistatymų kojos nekiša. „Pasiūlos yra pilna, tačiau ar būtina visą ją vartoti? Vakarėliuose yra maisto, visokių gardumynų, tačiau nebūtina viską ragauti. Taip pat yra ir su alkoholiu. Vakarėliuose mane pamatysite su taure, nes toks yra priimtas bendravimo būdas, tačiau joje nerasite nei vyno, nei šampano. Yra juk vanduo, sultys ir kitokie nealkoholiniai gėrimai. Man kyla klausimas, ar mano pašnekovui yra skirtumas, ar mano taurėje yra alkoholio, ar nėra. Man yra skirtumas, todėl nusprendžiau jo atsisakyti, o dėl to pagerėjo mano gyvenimo kokybė“, – portalui Žmonės.lt sakė Kristina.

„Nesu herojė ar didvyrė, kad nevartoju. Yra tų žmonių ne vienas ir ne du. Tiesiog norėjau nuoširdžiai pasidžiaugti ir pasidalinti. Tikiuosi, kad straipsnį paskaitę žmonės, ras impulsą, gal jiems tapsiu pavyzdžiu“, – teigė K.Ivanova.

K.Ivanova  džiaugėsi, kad bičiuliai kreipiasi į ją dėl patarimų, nes daugeliui vyrų atrodo nevyriška siurbčioti nealkoholinį alų. „Vienas draugas manęs paklausė, ką daryti, kad jis neišsiskirtų iš kitų bičiulių. Patariau jam pasirinkti nealkoholinį alų, nes jis atrodo taip kaip paprastas alus, tačiau vakaro gale, kai visi turės kviestis taksi važiuoti namo, jis be vargo galės sėsti prie vairo pats. O ir renginiuose, jei rankoje laikai nealkoholinio „Mojito“ taurę, tai koks skirtumas. Juk gėrimas atrodo taip kaip ir alkoholinis“, – kalbėjo Kristina.

Kristina džiaugėsi, kad atsisakius alkoholio pagerėjo jos gyvenimo kokybė: išaugo darbingumas, atsirado daugiau jėgų ir energijos. „Pasikeikė net odos spalva, kas yra aktualu moterims. Labai daug sulaukiau komplimentų, kad nors metai bėga, tačiau atrodau atjaunėjusi. Juokas juokais, bet efektas yra matomas. Noriu būti sektinu pavyzdžiu jauniems žmonėms, kad jie susimąstytų, ar alkoholis jiems iš tikro yra reikalingas, o gal jie, atvirkščiai, susiras kokybiškesnį ratą žmonių, su kuriais leis smagų laisvalaikį be svaigalų“, – kalbėjo verslininkė.

Kristina pasakojo, kad jos ketinimai gyventi be alkoholio sulaukė ne tik aplinkinių pagyrų, bet ir tapo užkrečiamu pavyzdžiu.  Anot jos, net artimiausi jos rato žmonės pradėjo mažiau vartoti, o kiti pasekė jos pavyzdžiu. „Mes su grupe „Magnit“ norime linksminti tautą būdamos blaivos. Net naujos grupės vienas iš sutarties punktų yra, kad negalime lipti į sceną išgėrusios. Tai yra visiškas tabu“, – sakė atlikėja.

Moteris net davė praktišką pavyzdį, kad atsisakius alkoholio galima sutaupyti pinigų ir juos išleisti gražiai suknelei, pasilepinti masažu ar galbūt net kažkokia kelionei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius