Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Kazlauskaitė koncerte taps mokytoja, o Mantas Stonkus – mokyklos direktoriumi

Sekmadienį LNK rodys paskutinio skambučio koncertą, kurį ves „Žvaigždžių duetuose“ susipažinę ir vienas kitam simpatijos neslepiantys aktoriai Kristina Kazlauskaitė ir Mantas Stonkus, tapsiantys mokytoja ir direktoriumi.
Mantas Stonkus
Mantas Stonkus / LNK nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad teatralizuoti projekto „Drąsinkime ateitį“ apdovanojimai „Paskutinė skambučio šventė“  – didžiausia mokyklų bendruomenių šventė, skirta ne tik atšvęsti mokslo metų pabaigą, bet ir pagerbti mokyklas, kurios aktyviausiai dalyvavo projekto „Drąsinkime ateitį“ veikloje.

Koncerte dalyvauja tokios Lietuvos žvaigždės kaip „G&G Sindikatas“, Donatas Montvydas, Sasha Song, Nojus Bartaška-Bartas, „69 Danguje“, SEL, „Biplan“, Paulius ir „Studentės“, Radži, „Pinup Girls“.

„Drąsinkime ateitį“ – tai lietuviškų sėkmės istorijų projektas, kurio metu moksleiviai išrenka daugiausiai pasiekusius buvusius savo mokyklų absolventų dešimtukus. Kartą per metus garbės galerijų nariai, grįždami į savo mokyklą, pasidalija mintimis apie savo sėkmę ir padrąsina jaunus žmones būsimai sėkmei.

Tai visuomeninis mokyklų projektas, kuriame dalyvauja per 900 mokyklų, o jo veiklą organizuoja per 4 tūkstančius mokytojų ir 16 tūkstančių moksleivių. Per metus „Drąsinkime ateitį“ projekte dalyvauja per 200 tūkstančių vyresniųjų klasių moksleivių. 

„Paskutinė diena mokykloje. „Drąsinkime ateitį“ 2011 m. apdovanojimai“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius