Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūno kalba: kaip suprasti, ar jam/jai patinki

Kai turite simpatiją ir niekaip negalite suprasti, patinkate jai (arba jam), ar ne, griebiatės įvairiausių būdų, kaip tai sužinoti. Žinoma, geriausiai būtų tiesiog paklausti, tačiau dažnai to nedrįstame. Tokioje situacijoje jums gali padėti kūno kalba.
Pora
Pora / Laisvalaikiodovanos.lt nuotr.

Pradėkime nuo to, kad moterims vyrus suprasti sunkiausia. Kodėl? Pasirodo, moterys turi bent 50 kūno kalbos būdų, išreikšiančių jų emocijas, jausmus ir panašiai. O štai vyrai – vos 10. Būtent todėl dažniausiai dėl neaiškių vyro jausmų kankinasi moterys. Tiesa, nors moterys siunčia daugiau signalų, vyrai juos supranta kur kas rečiau. Na, o jeigu moteris parodys dar ne vieną signalą, vyrui bus ypač sunku suprasti, ką jie reiškia.

Tokia jau ta vyriška psichologija – vyrai lengviau supranta tai, ką girdi, o ne mato.

Tokia jau ta vyriška psichologija – vyrai lengviau supranta tai, ką girdi, o ne mato. Todėl būtent vyrai turėtų pasistengti pasidomėti kūno kalba tam, kad kitą kartą nelaužytų galvos, kaip elgtis.

Apskritai, vyrų kūno kalbą lengviausiai suprasti tada, kai jie meluoja arba yra rimtai įsižiūrėję moterį. Todėl vyrai turėtų nepamiršti, kad kalbant nevalia užsidengti burnos – moterys paprasčiausiai pagalvos, kad meluojate.

„Kalbėdami mes pakreipiame galvas link pašnekovo. Tačiau nesupraskite klaidingai – vien todėl, kad jūsų kažkas klausosi, nereiškia, kad esate jam (ar jai) patrauklus. Plaukų sukimas ant piršto taip pat gali būti ne koketavimas, o tiesiog nervingas judesys. Šypsena, žinoma, gali būti susidomėjimo ženklas, tačiau daugeliui žmonių nesunku šypsotis be jokių nuoširdžių emocijų“, – apie žmogaus kūno kalbą pasakojo Jo Hemmings, populiari biheviorizmo psichologė.

Pats stipriausias kūno kalbos ženklas – akių kontaktas. Jeigu norite ką nors pasakyti žmogui, galite tai „perduoti“ tiesiog susidūrus žvilgsniams. Tiesiog pasistenkite nežiūrėti per ilgai, nes taip gali pasirodyti, kad bandote išgąsdinti žmogų.

Kūno kalba: kelios pagrindinės užuominos

Tu JAI patinki, jeigu:

– Būdama su tavimi ji atsmaukia rankoves, parodydama riešus (riešas – švelniausia kūno dalis, o švelnumas dažnai simbolizuoja ir moteriškumą).

– Vyno ar kito gėrimo taurę ji atstumia arčiau tavęs (tai reiškia, kad ji nori būti kuo arčiau tavęs).

– Bendraudama su tavimi ji žaidžia su savo kaklo papuošalais arba plaukais.

Tu JAM patinki, jeigu:

Jis žiūri į tavo akis, tada – lūpas, o tada – vėl į akis (tokia kombinacija vadinama „flirto trikampiu“).

– Kvėpuodamas jis atgal patraukia savo pečius (tarsi besiporuojantis povas).

– Jis dažnai stovi kaubojaus pozoje – rankos ant klubų, nykščiai užkišti už kelnių kišenių arba diržo krašto (taip jis stengiasi parodyti savo vyriškumą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius