Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur pasislėpei, Grūdai?!

Gandai apie Grūdo dingimą subliuško it muilo burbulas. Atlikėjas sveikas ir gyvas, gyvena Lietuvoje ir toliau sėkmingai kuria muziką, tik kol kas ne klausytojams, o sau.
A.Grudinskis - Grūdas kol kas ilsisi nuo gerbėjų dėmesio.
A.Grudinskis-Grūdas kol kas ilsisi nuo gerbėjų dėmesio. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Grūdai

Naujienų portalą 15min.lt pasiekė informacija, kad dingo garsus atlikėjas Algirdas Grudinskis-Grūdas. Dainininko gerbėjai įtaria, kad jis slapstosi užsienyje, esą kažko prisidirbo Lietuvoje. 15min.lt rado garsų atlikėją ir su juo pasikalbėjo.

Jau kurį laiką negirdime tavęs radijo bangomis, nematome per TV. Tavo gerbėjus apėmė panika, nes dingai iš eterio. Ką veiki šiuo metu?

Tūnau, ilsiuosi, kaupiuosi ir bręstu naujiems dalykams. Kada nors ateis metas, kai žengsiu žingsnį į priekį ir išlįsiu į dienos šviesą. Kada jis ateis, negaliu pasakyti. Laikas parodys, kada tai turėtų įvykti.

Kodėl visiškai nebendrauji su gerbėjais ir nesidaliji su jais jokia informacija?

Pakeičiau senąjį telefono numerį ir turbūt vaikai nesugeba susirasti mano naujojo telefono. Be to, yra dalis gerbėjų, su kuriais esu šiek tiek apsipykęs. Gerbėjos prašė: „Pradėkime bendrauti vėl“, bet aš atsakiau, kad šiuo metu verta pailsėti. Man – nuo jų dėmesio, gerbėjams – nuo manęs, todėl nesuprantu, kodėl manęs pasigedo.

Ar kalbos, kad gyveni užsienyje, tėra gandai?

Gyvenu Lietuvoje. Ir Pabradėje, ir Vilniuje, daug dirbu. Tiesiog krapštausi savo gyvenimą ir kai viską sudėliosiu į vietas, bandysiu išplaukti į paviršių. Nei gyvenamosios vietos, nei darbo nekeičiau. Tebedirbu „Garsų pasaulio“ spaustuvėje. Su muzika taip pat neatsisveikinau, tačiau kol kas kuriu savo širdžiai, glostau ją. Kai labai išglostysiu, savo dainomis ir žiūrovams galėsiu glostyti širdis, bet tai bus vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius