-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kurį laiką iš „Facebook“ dingusi grupės SEL paskyra vėl atsirado

Dainininko Egidijaus Dragūno gerbėjai socialiniame tinkle „Facebook“ trečiadienį kurį laiką nebegalėjo matyti grupei SEL sukurtos paskyros pavadinimu Sel, tačiau jau po kelių valandų grupė vėl atsirado.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Daugiau kaip 175 tūkstančius gerbėjų turinčioje „Facebook“ grupėje, pavadintoje Sel, skelbiama pati įvairiausia informacija: koncertų datos, bilietų įsigijimo vietos, konkursai gerbėjams.

Ne paslaptis, kad šioje paskyroje galima išvysti ir itin aštrių pasisakymų įvairiausiais su grupės veikla nesusijusiais klausimais – politika, ekonomika ir pan.

Minėtos grupės paskyra „Facebook“ trečiadienį kurį laiką buvo nebepasiekiama. Gali būti, kad dėl itin aštrių pasisakymų ji buvo užblokuota socialinio tinklo atstovų. Tai padaryti galėjo paskatinti ir paskutinis pasisakymas šioje grupėje (kalba netaisyta):

„Lietuvos politikai sudo gabalai su ta BLONDINE BOBA pries akis. Pasiziurekit kas yra tiesa ir politine valia siknalaiziai. LIETUVA LIETUVOS PILIECIAMS. KA KALBA VOKIECIAI.“

Susisiekti ir dėl minėtos situacijos pakalbėti su pačiu E.Dragūnu nepavyko.

Pasklidus šiai žiniai „Humoro klubo“ vadybininkas ir komikas Paulius Ambrazevičius juokavo: „Nebeliko SEL feisbuke. Pagal kieno laikinimą dabar turėsiu sužinoti, su kuriais draugais geriau nebendrauti?“

Vis dėlto, Sel'o nemėgstantys ilgai nesidžiaugė: jau po kelių valandų paskyra vėl atsirado su užrašu „FACEBOOK FOREVER. SEL POWER“. Tuo tarpu gerbėjai puolė džiaugtis ir „protinti“, kad geriau jau itin atvirų komentarų šioje grupėje nebūtų rašoma, kad vėl neiškiltų grėsmė jos egzistavimui.

Įrašas grupės SEL paskyroje „Facebook“
Įrašas grupės SEL paskyroje „Facebook“

Dėl žodžių paskyroje – teismai

Nemalonumai dėl šios grupės paskyros vyksta ne pirmą kartą: dėl joje išsakytų minčių E.Dragūnas net atsidūrė teisme. Žmonės.lt primena, kad „Siemens“ arenos bendraturčiai – Arūnas Mačiuitis, Rimantas Bukauskas ir Remigijus Lapinskas – prašė teismo atlikėją nuteisti už šmeižtą.

Į teismą kreipėsi po to, kai šioje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje praėjusių metų rugsėjo mėnesį viešai buvo pasisakyta, kodėl E.Dragūnas nekoncertuoja „Siemens“ arenoje.

„Gaunu daug klausimų, kodėl negrojame Vilniuje – „Siemens“ arenoje. Mano atsakymas trumpas: šią areną valdo vagiai ir banditai. Tuo įsitikinau pats savo kailiu. Eidami ten, jūs šeriate tuos gyvulius. Aš negrojau ir „Žalgirio“ arenoje, grodavom halėje, bet banditas ir vagis buratinas pasitraukė. Nors iki dabar neaišku, kodėl žmogus, pavogęs tiek pinigų iš paprastų žmonių, vis dar laisvėje“, – buvo rašoma minėtoje grupėje.

Tuomet teismui E.Dragūnas teigė, kad jis pats nieko nerašo minėtoje grupėje, o atsakyti už kažkieno žodžius neprivalo. Teismas išteisino atlikėją, todėl šmeižto byloje jis nebuvo nuteistas.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius