Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Paksienė savo vyrui atleistų viską

Laidos „Valanda su Rūta“ filmavime šį trečiadienį buvo sprendžiama dilema – ar atleisti neištikimybę. Griežčiausią poziciją laidoje užėmė Europos Parlamento nario Rolando Pakso žmona Laima.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paklausta, ar atleistų vyrui neištikimybę, moteris nesudvejojusi atsakė, kad taip. Su savo vyru santuokoje 27 metus kartu gyvenanti moteris apie neištikimybę yra ne kartą kalbėjusi su Rolandu ir turi tvirtą poziciją šiuo klausimu.

„Atleisčiau, nes gyvenu su labai gražia ir stipria asmenybe. Visko nesuplanuosi gyvenime. Esu laiminga, aš myliu ir jei atsitiktų koks incidentas, tai nepagadintų mūsų santykių, nes tiek daug visko gražaus mums yra atsitikę“, – teigė L.Paksienė.

Moteris teigė, kad pasaulyje nėra tokio dalyko, kurio negalėtų atleisti savo vyrui.

„Dar viena priežastis, kodėl aš jam atleisčiau – visą gyvenimą už jo aš jaučiausi kaip už mūro, saugi ir visą laiką jaučiausi laiminga“, – patikino moteris, sulaukusi gausių salėje sėdinčių žiūrovų ovacijų.

L.Paksienė taip pat salėje sėdėjusiam ir žiūrovus bandžiusiam įtikinti, kad ištikimybė yra nulemta instinktų, psichologui Tomui Lagūnavičiui replikavo: „Mes dar esame ir dvasinės būtybės ir mums rūpi ne tik populiacija. Tarp mūsų yra daugiau negu instinktai“.

L.Paksienė sutiko su laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės išsakyta mintimi, jog santuoka yra  kryžius, kurį reikia nešti per gyvenimą. 

„Galbūt kažkam santuokoje yra sunku – ar vyras geria, ar eina į šoną. Išsiskirti yra labai lengva, o reikia pabandyti pataisyti šitą padėtį. Matydami tėvų pavyzdį ir vaikai ateityje bandys išsaugoti savo šeimas“, – įsitikinusi L.Paksienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius