-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labdaros maratone „Mums reikia tavęs“ – pusnuogis Cololo iššūkis, nuo jo neatsiliko ir Arūnas Valinskas (papildyta 23.37 val., nuotraukos)

LNK ir Maltos ordino labdaros maratonas, kurį televizija transliavo tiesiogiai, neišvengė akibrokšto. Tiesa, linksmo. Teatro arenoje susirinkę žiūrovai trumpam nušvito šypsenomis.
U.Skonsmanaitė ir V.Cololo
Vitalijus Cololo / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žinomas komikas ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo scenoje pasirodė supjaustytu kostiumu. Jis palaimėjo lažybas laidos vedėjai Ugnei Skonsmanaitei, nes per 10 minučių publika suaukojo trūkstamą sumą iki 300 tūkst. litų. Todėl Cololo leido Ugnei daryti su jo kostiumu viską, „ką ji nori“, t. y. sukarpyti: V.Cololo kostiumo švarkas neteko rankovių, o kelnės virto į šortus.

Tiesioginiame eteryje, norėdamas paskatinti žmones skambinti Maltos ordino paramos linijos numeriais ir tokiu būdu paaukoti pinigų vienišiems, pagyvenusiems žmonėms, V.Cololo ėmė pokštauti. Jis pažadėjo, kad jau ketvirtadienį 11 val. toks pusiau apsirengęs (iš esmės tik su trumpikėmis ir švarku) perbėgs Katedros aikštę. 

Laidos metu paaukota suma greitai perkopė 300 tūkst. ir ėmė artėti prie 500 tūkst. litų. 15min.lt paklaustas, ar tikrai tesės pažadą ir atsidėkodamas už aukas bėgs per Katedros aikštę pusnuogis, V.Cololo bandė juokauti ir išsisukti nuo atsakymo.

Lažybų azartas buvo pagavęs ir socialinės apsaugos ir darbo ministrą Donatą Jankauską, kuris teigė, kad leis nukirpti savo kaklaraištį, jei paaukota suma per penkias minutes nuo 365 tūkst. litų padidės iki 375 tūkstančių. Suma padidėjo iki 380 tūkstančių, todėl U.Skonsmanaitė perkirpo ministrui kaklaraištį.

Papildyta 22.15 val. Parlamentaras Arūnas Valinskas nutarė neatsilikti ir paaukoti tai, ko turi mažiausiai, – plaukus. Vienintelė sąlyga, kad šiais metais būtų surinkta bent 10 tūkst. litų daugiau nei pernai (buvo surinkta per 500 tūkst. litų). Žiūrovams aukojant pinigus scenoje dainavo Rytis Cicinas, kuris buvo iškviestas ir biso. Netrukus suma perkopė ir viršijo pusės milijono ribą, todėl Ugnė greitai griebėsi skutimo mašinėlės ir nuskuto Arūną Valinską plikai.

„Taip turėtų būti visada. Kuo valdžia plikesnė, tuo žmonės sotesni“, – netekęs plaukų šmaikštavo parlamentaras.

Pasinaudojęs sutelktu dėmesiu A.Valinskas pasiūlė tą patį padaryti dabartinei Seimo pirmininkei Irenai Degutienei, jei žmonės suaukotų 600 tūkst. Tačiau pirmininkė tokio pasiūlymo nepakomentavo, nes jau buvo išvykusi.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./U.Skonsmanaitė nuskuto A.Valinską plikai
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./U.Skonsmanaitė nuskuto A.Valinską plikai

Papildyta 23.15 val. Maratono metu suaukota daugiau nei 553 tūkst. litų. Publika tokį pasiekimą pasitiko ovacijomis.

Papildyta 23.37 val. Pasibaigus laidai humoristo V.Cololo niekur nebuvo matyti. Buvo svarstoma, kad V.Cololo pusnuogis per Katedros aikštę galėtų pereiti iškart po telemaratono arba sekmadienį, prieš laidą „2 minutės šlovės“, tačiau taip ir nepateikęs galutinio atsakymo, humoristas dingo. 

Labdaros koncerte pasirodė ir aukoti ragino Vytautas Juozapaitis ir Eglė Juozapaitienė, Vaidas Vyšniauskas, Merūnas, Vaida Genytė, sportinių šokių ansamblis „Žuvėdra“, Rytis Cicinas, Veronika Povilionienė ir ansamblis „Lietuva“, Evelina Anusauskaitė, „Studentės“, „Rebelheart“ ir Radži, Ilja, Ruslanas Kirilkinas, chorai „Liepaitės“, „Ąžuoliukas“, „69 danguje“ ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius