Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Be grimo“ – garsių žmonių išpažintys apie akistatą su savižudybe

„Aš labai gerai suprantu tą žmogų, kuris Kaune nušoko nuo tilto, bet aš niekada taip nepadaryčiau“, – pirmadienį TV3 laidoje „Be grimo“ tikins choreografas Jurijus Smoriginas, kurį žiūrovai pamatys visai kitokį negu yra įpratę matyti. Garsus vyras bus atviras ir be galo nuoširdus, pasakodamas apie skaudžiausią gyvenimo patirtį – nusižudžiusį tėvą.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Reaguodami į pastarosios savaitės įvykį, kai prislėgtas nedarbo kaunietis pasirinko šuolį nuo tilto, „Be grimo“ skiria specialią laidą pokalbiui apie tai, kodėl krizės akivaizdoje žmonės ryžtasi pačiam baisiausiam gyvenime sprendimui.

Laidoje bedarbe tapusi dviejų vaikų mama Dalia prisipažins šiuo metu neturinti nė cento kišenėje ir apgailestaus, kad niekas jai negali padėti. Moteriai kels liūdesį ir tai, kad nors iki tol gaudavo gerą algą, pasikeitus įstatymams jos gaunamos bedarbio pašalpos neužtenka net mokesčiams už būstą.

Jolanta Sadauskienė atvirai pasakos, kad po patirtos depresijos ji sugebėtų nuo savižudybės atkalbėti bet kurį žmogų.

Tuo metu Seimo narys Vytautas Gabšys aiškins, kad supranta Dalią ir tikins, kad valstybė ieško būdų, kaip padėti paskolų prislėgtiems žmonėms.

Tokios Seimo nario kalbos papiktins Jurijų Smoriginą, kuris bus įsitikinęs, kad valdžiai visiškai nerūpi nei vargstantys, nei besižudantys. J.Smoriginas tikins puikiai pažįstantis jausmą, kai neviltis užtemdo protą. Choreografas ne tik prisipažins apie patirtą sunkią depresiją, bet ir prisimins baisiausius savo gyvenimo patyrimus, kai nusižudė jo tėvas: „Vaizdas, kai mama gaivina tėtį, man visą gyvenimą stovi akyse“.

Garsi verslininkė Irena Matijošaitienė taip pat bus ypač atvira. Nors moters jau seniai nekamuoja finansiniai sunkumai, Ireną, labai pakeitė išgyventa depresija. Ne vienas jau yra girdėjęs, kad užklupta sunkios akių ligos moteris galvojo apie savižudybę, tačiau pirmadienį TV3 pokalbių laidos „Be grimo“ žiūrovams ji prisipažins, kad depresija jai prasidėjo žymiai anksčiau, o jausmas, kad nieko nebenori, persekiojo ne vienerius metus.

Ypač skaudžius išgyvenimus, kai neteko kūdikio ir buvo nušautas jos mylimasis, ištvėrusi modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė atvirai pasakos, kad po patirtos depresijos ji sugebėtų nuo savižudybės atkalbėti bet kurį žmogų.

Nuoširdžios ir atviros garsių ir paprastų žmonių išpažintys laidoje „Be grimo“ apie gyvenimo kryžkelę ir apie tai, kaip iš jos išbristi, – pirmadienį 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius