Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „GYVAI“ ir vėl nuogai išsirengė grupė „Išjunk šviesą“

Šis penktadienio vakaras vargu, ar tiks romantiškai vakarienei žvakių šviesoje.
Laidoje „GYVAI“ ir vėl nuogai išsirengė grupė „Išjunk šviesą“.
Laidoje „GYVAI“ ir vėl nuogai išsirengė grupė „Išjunk šviesą“. / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Lietuvos ryto TV eteryje, laidoje „GYVAI“ – pankroko ir liaudiškos muzikos kapelų mišinys. Jau 20 metų neišjungiamos energijos užtaisas su grupe „Išjunk šviesą“ bei neužmušamas jokiais skandalais ir komentarais kompanijos siela – Valdas Burnys. 

„Mūsų kuriama muzika – tai gyvenimo, judėjimo ir džiaugsmo muzika, skirta visiems sulaukusiems 5 ir dar nepritraukusiems 105 metų“, – sako žodžio kišenėje neieškantis, tačiau itin jautriu save vadinantis, Valdelis.

Laidoje „GYVAI“ bus atidengtos visos grupės „Išjunk šviesą“ lyderio kortos – kaip įsimylėti per vieną akimirką, kaip neprarasti optimizmo? Valdelis taip pat atskleis paslaptį su kokiu dideliu žmogumi susipažino duše, kokia yra tikra dainos „Nusirenk“ sukūrimo istorija!!! Siurprizas laidos žiūrovams!!! Filmavimo metu skandalingas nusirenginėjimas studijoje įkaitins ne tik TV žiūrovus, bet ir koncerto svečius. Sužinosime, kiek laiko nekviesti svečiai užsibūna kartu su grupe „Išjunk šviesą“.

Valdas Burnys taip pat atskleis ir savo svajones bei slapčiausius ateities planus – „Kai man bus 52 metai, tada aš važinėsiu motociklu žiemą“...

Laidoje „GYVAI“ taip pat išvysite grupės „Merlin“ lyderį Feliksą Kutką, didelį jumoristą Vitalijų Cololo, renginių vedėją Gytį Balčiūną, dainininkus Vladą Kovaliovą ir Evą.

„GYVAI“ – penktadienio vakarą 19,10 per Lietuvos ryto TV.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius