Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – atvira Manto Petruškevičiaus ir jį internete įžeidusios merginos išpažintis

„Mano kantrybė trūko. Nebeleisiu žeminti mano garbės“, – karščiavosi garsiausias Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius, duodamas išskirtinį interviu TV3 gyvenimo būdo laidai „Gyvenimas yra gražus“. Populiarus eterio veidas ir mados žinovas prieš kurį laiką kreipėsi į teisėsaugą dėl internete sukurtos svetainės, skatinančios neigiamą nuomonę apie jį ir neapykantą jam.
Tinklalapio „nekenciupetruskeviciaus“ įkūrėja Eglė
Tinklalapio „nekenciupetruskeviciaus“ įkūrėja Eglė / TV3 nuotr.

Pareigūnai neįtikėtinai greitai atliko savo darbą ir išsiaiškino, kad tinklalapį „nekenciupetruskeviciaus“ sukūrė dar visai neseniai pati menus laikinojoje sostinėje studijavusi dvidešimtmetė kėdainietė Eglė

.„Man tai tas pats, bet jos įžeidinėjimai palietė artimiausius mano žmones – šeimą ir bičiulius. Toje svetainėje buvau atvirai įžeidinėjamas, žeminamas, apipiltas purvais. Ten buvo patalpintos sumontuotos mane įžeidžiančios nuotraukos ir skatinama agresija prieš mane. Todėl ir kreipiausi į advokatę, netrukus šis reikalas atsidurs teisme“, – atvirai dėstė iki šiol šia tema dalinti interviu vengęs Mantas, padaręs išimtį laidai „Gyvenimas yra gražus“.

Tačiau TV3 laidos kūrėjai nusprendė išklausyti ir antrosios šio konflikto šalies nuomonę. Ar tikrai mergina savo neapykantą prieš žvaigždę virtualioje erdvėje liejo dėl to, kad M. Petruškevičius atsisakė savo laidose parodyti Eglę bei jos kūrybą ir taip padėti tapti žvaigžde? Norėdama tai išsiaiškinti laidos kūrybinė grupė susirado į teisėsaugos akiratį patekusią merginą.

„Dabar atsiimu pylos tiek nuo savo draugų, tiek nuo tėvų. Įklimpau į didelę bėdą, bet vis tiek nesuprantu Manto, kodėl jis man pridarė tiek nemalonumų. Maniau, kad gyvenu demokratinėje valstybėje ir galiu atvirai reikšti savo nuomonę“, – netikėtai laidos kūrėjams pareiškė mergina, skųsdamasi, kad visa ši istorija pakenkė ne tik renginių organizatorės karjerai, bet ir asmeniniam gyvenimui. Tačiau ką ši smulkaus sudėjimo tamsiaplaukė atsakys į žurnalistų klausimą, kodėl iki šiol neatsiprašė garsiojo stilisto?

Vieša Manto Petruškevičiaus ir išpuolį prieš jį internete surengusios merginos išpažintys jau šį pirmadienį 20.30 val. gyvenimo būdo žurnale „Gyvenimas yra gražus“.

Antroji vakaro tema – Rimo Kurtinaičio jaunystės eleksyras. „Lietuvos ryto“ komandos vyriausiasis treneris aplinkinius stebina ne tik puikia išvaizda, bet ir savo perpus jaunesniems krepšininkams nenusileidžiančia fizine ištverme. Pasirodo, legendinio krepšininko jaunystės paslaptis – iš placentos pagamintas preparatas, kurio injekcijas jau daugiau nei du dešimtmečius jam gamina paslaptingasis Maskvoje gyvenantis medicinos profesorius.

„Darau tai ne dėl grožio, o dėl sveikatos. Arvydas Sabonis taip pat leidžiasi placentos injekcijas, – apie kas tris mėnesius patiriamą procedūrą laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams pasakojo R. Kurtinaitis. – Tai visiškai nebaisi procedūra. Tarybiniais laikais tikriausiai baisiau buvo eiti pas dantistą, nei gauti šio preparato injekciją. Turiu ne tik paros, bet ir valandos tikslumu pasakyti kada galėsiu atskristi į Maskvą, kad profesorius galėtų pagaminti preparatą. Antraip, kaip jis pats sako, po paros aukso gabaliuką teks išmesti į šiukšlių dėžę.“

Pas paslaptingąjį mediką darytis jaunystės ir sveikatos procedūrų reguliariai lankosi daugybė pasaulinio garso sporto, politikos ir verslo garsenybių. Ir, nors tapti jo klientais trokšta dar daugiau turtuolių, profesorius sąmoningai vengia viešinti savo pavardę ir kratosi bet kokios reklamos.

„Tai nuostabus žmogus. Jis negali atsakyti žmogui, kuris kreipiasi pagalbos, tačiau padėti visiems tiesiog nepakaktų laiko ir jėgų“, – maskviečio elgesį paaiškino R. Kurtinaitis.

Tačiau lietuvis pas mokslininką patenka be jokių problemų. Maža to, dėl perkrauto „Lietuvos ryto“ treniruočių ir varžybų grafiko treneriui sunku ištaikyti laiko nuskristi į Maskvą, tad profesorius kartą net skubiai grįžo į Rusijos sostinę iš viešnagės atokiame vienuolyne, kad galėtų paruošti placentos preparato ir suleisti legendiniam lietuviui.

Kodėl žmogus, už kurio atrasto sveikatos ir jaunystės preparato injekcijas pasaulio galingieji pasiryžę pakloti pasakiškas sumas, Rimui Kurtinaičiui preparato leidžia nemokamai? Kas sieja legendinį lietuvių krepšininką su paslaptinguoju Rusijos mokslininku?

Atsakymai į šiuos bei kitus klausimus, Rimo Kurtinaičio pasakojimas apie nepaprastą iš gimdyvių placentos gaminamą preparatą bei atviri Manto Petruškevičiaus ir jį internete užgauliojusios merginos interviu – gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“  jau šį pirmadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius