Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijų Smoriginą sužavėjo kultūristo Dainiaus Barzinsko... užpakalis

Trečiojoje TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje pasirodžiusi naujokų kultūristo Dainiaus Barzinsko ir Domantės Padleckaitės pora privertė leipti juokais visus salėje susirinkusius žiūrovus bei komisijos narius. Itin nuotaikingoje ča ča šokio kompozicijoje robotą įkūnijęs D.Barzinskas paliko didelį įspūdį komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui.
Dainius Barzinskas
Dainius Barzinskas / Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr.

Tiesa, daugiau dėmesio J.Smoriginas kreipė ne į D.Barzinsko demonstruotus šokio žingsnelius, bet į jo figūrą. Labiausiai komisijos pirmininkui patiko kultūristo užpakalis: „Dainiaus užpakalio apimtis gerai atspindi ča ča ritmą. Gal net „profams“ reikėtų kreiptis į Dainių, kad jis atskleistų, kaip padidinti užpakalio apimtį“, – nesikuklindamas svarstė J.Smoriginas. 

„Kažkada mačiau žmogų, kuris kadaise iki pusės apsinuoginęs dabar sėdi Seimo tribūnoje. Jums pakaktų atsiraitoti rankoves, kad sėdėtumėte Irenos Degutienės dešinėje“, – juokavo komisijos narys Sergėjus Jovaiša, nuosekliai įvertinęs apnuoginto D.Barzinsko kūno privalumus. 

„Neturėjau jokios abejonės, kad šis pasirodymas komisijai patiks“, – prisipažino projekto vedėjas Vytautas Šapranauskas. Komisijos narių pareiškimus D.Barzinskas priėmė su šypsena ir neslėpė džiaugsmo išgirdęs įvertinimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius