Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Šok su manimi“ – kelionė aplink pasaulį (papildyta 23.45 val., nuotraukos)

Šeštadienio vakarą projektas „Šok su manimi“ leidosi į kelionę aplink pasaulį. Stiuardesė Jurgita Jurkutė ir kapitonas Vytautas Šapranauskas žadėjo spalvingą ir įdomų renginį. Nuo saulėtosios Brazilijos iki charakteringosios Meksikos, nuo emocingosios Italijos iki margosios Indijos. Vis retėjančios šokėjų poros kaip niekad buvo pasiruošusios stebinti, žavėti ir gluminti. Juk projektui persiritus į antrą pusę svarbus tampa kiekvienas balsas!
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr.

Pirmieji ant parketo pasirodė Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremjan. Tačiau braziliškąją lambadą pasirikusi pora komisijos pirmininko nesužavėjo.

„Jūsų šokis buvo kaip seksas per plastmasinį maišiuką“, – Seimo nario nelankstumą kritikavo J.Smoriginas. Kiti komisijos nariai nebuvo tokie kritiški, tačiau pora gavo ganėtinai žemus balus.

Iš Pietų Amerikos į Europą, Italiją, projektą grąžino aktorius Aistis Mickevičius ir jo partnerė  Viktorija Kunauskaitė. Charakteringas poros šokis sulaukė gana prieštaringų vertinimų. Nors viena originaliausių projekto porų surinko nedaug – tik 33 balus, publika simpatijas jai reiškė  audringais plojimais.

Inetos Stasiulytės ir Deivydo Meškausko pora žiūrovams padovanojo kelionę į spalvingąją Indiją. Sariais pasidabinę šokėjai pademonstravo itin subtilų ir tradicinių indiškų šokių judesių kupiną pasirodymą.

„Nuo pirmųjų akimirkų negalėjau nuo jūsų atplėšti akių“,– sakė komisijos narė Margarita Drobiazko. „Šokis buvo nuostabus, o Ineta tokia charizmatiška, kad Deivydo net nemačiau“, – jai antrino Jūratė Norvaišienė. Indiškai rumbai abejonių neliko – publika plojo stovėdama.

Meksikietišku rimtu ant parketo įžengė naujausia projekto pora – aktorius Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė. Saldžiai rožinį pasirodymą komisijos pirmininkas stebėjo pro rakto skylutę, tačiau net ir tai nepadėjo. „Jums pritrūko aistros ir emocionalumo“,– sakė Jurijus Smoriginas. Palaikymo šokėjai nesulaukė ir iš kitų komisijos narių. Pora surinko tik 32 balus.

Aistringas Donato Montvydo ir Katerinos Voropaj – Rusijos čigonų – šokis buvo palydėtas griausmingais plojimais. „Donatai, šiandien tu buvai toks žavingas, toks šaunus, – dar kartą mane labai nustebinai!“ – komplimentus žarstė J.Norvaišienė.

„Donatai, tai, ką tu darei, buvo supergerai! – šįkart pagyrimų negailėjo ir komisijos pirmininkas. –  Jeigu nori, kad tavo talentas būtų pastebėtas, važiuok iš Lietuvos dabar pat!“ 

„Ką tu čia šneki dabar?! Juk Lietuvai taip reikia tokių talentingų žmonių!“ – drausmino komisijos pirmininką J.Norvaišienė. Aistringiausias vakaro pasirodymas surinko 39 komisijos balus.

Į „Tūkstančio ir vienos nakties“ pasaką susirinkusiuosius nukėlė dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. „Jūsų pasirodymas išsiskyrė tuo, kad buvo labai teatralizuotas. Žavu. Nors techniškumo man pritrūko“, – vertino J.Smoriginas.

„O man pritrūko tikrų arabiškų šokių. Nors pati idėja ir siužetas man labai patiko!“ – vertino M.Drobiazko. Pora gavo 34 balus.

Dar vieną aistros kupiną ispanišką pasadoblį šoko Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila. Deja, vienam vakarui aistringąja juodaplauke tapusi aktorė, komisijos nuomone, nesusidorojo su vaidmeniu.  „Egle, jūs gi esate žavinga moteris. Jūs galite daug daugiau!“ – vertino trenerė J.Norvaišienė.

Komisijos nariai tvirtino, kad tai ne pirmas kartas, kai aktorės partneris ją užgožė. Jų pasirodymas J.Smoriginui priminė Ispanijos parodiją. Be to, komisijos pirmininkas dalyvę išvadino neišprususia. Po tokių pareiškimų publikai teko stebėti E.Jackaitės ir J.Smorigino ginčą.

Vakarą vainikavo Eglės Straleckaitės ir Martyno Malakausko pasirodymas. Jų pasirinkta šalis – Amerika. Pora buvo itin nuotaikinga ir energinga, tačiau partnerio šypsena užkliuvo J.Smoriginui. Jis patarė dalyviui mokytis ir rasti originalesnių veido išraiškų.

(Papildyta 23.45 val.) Šeštadienis dalyviams nebuvo liūdnas – su projektu neteko atsisveikinti mažiausiai balsų surinkusiai porai. Simpatijų  ir skambučių televizijos žiūrovai  pagailėjo A.Mickevičiui ir V.Kunoskaitei. Jiems kaip reikiant teks pasitempti ir kuo geriau pasirodyti kitą savaitgalį. Atsipalaiduoti ir lyderių pozicija galėjo džiaugtis D.Montvydas ir K.Voropaj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius