Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Šok su manimi“ netyčia apnuoginta Danguolės Stachuros krūtis

Šeštadienio vakarą TV3 televizijos tiesiogiai transliuotos penkioliktosios projekto „Šok su manimi“ laidos metu žiūrovai mėgavosi ne tik aistros kupinais šokėjų pasirodymais ir kandžiais komisijos pasisakymais – jų dėmesį traukė ir ant parketo įvykę neplanuoti netikėtumai.
Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas
Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Matyt nemaloniausias netikėtumas nutiko kartu su Deividu Meškausku projekte šokančiai verslininkei Danguolei Stachurai, kai antrojo pasirodymo metu jai atsigulus ant parketo netikėtai pasirodė dalis jos apnuogintos krūtinės.

Kartu su partneriu Vienos valsą nusprendusi šokti D.Stachura scenoje pasirodė vilkėdama ilgą baltą suknelę, juosiančią vos vieną moters petį. Šokėjui D.Meškauskui paguldžius verslininkę ant parketo ir galva prisispaudus prie jos liemens, iš po moters suknelės pasirodė dalis jos kairiosios krūties spenelio.

Nei D.Stachura, nei D.Meškauskas nesureagavo į šį incidentą, į jį dėmesio nekreipė ir komisijos nariai, itin mėgstantys pikantiškas projekto detales. Vėliau laidos metu D.Stachura ant parketo pasirodė vilkėdama jau kitą suknelę, tačiau pastaroji taip pat dengė nedaug: aukso spalvos suknelė išsiskyrė netik itin giliu skeltuku nugaroje, bet ir išskirtiniu kirpimu: suknelė dengė vos vieną moters krūtį, o kita buvo pridengta aukso spalvos liemenėle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius