-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laidos „Kviečiu šokti“ kruizas Nerimi: romantiškas dailių merginų ir galantiškų vyrų pasiplaukiojimas

Antradienio vakarą Vilniuje, prie karaliaus Mindaugo tilto, rinkosi profesionalūs šokėjai ir įvairiose srityse matyti veidai. Puošniais drabužiais ir plačiomis šypsenomis jie skubėjo sudalyvauti LNK televizijos projekto „Kviečiu šokti“ pristatyme – kruize Nerimi.
Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
Antradienio vakaras su „Kviečiu šokti“ dalyviais. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vos atėjus daliai svečių ir būsimo projekto dalyvių padavėjui negerai pasisukus dužo šampano taurės. Šukės buvo palaikytos sėkmės pranašėmis ir susirinkusieji tik linksmiau šnekučiavosi. Netrukus iš laivo išniro solidusis Rolandas Vilkončius ir elegantiška suknele bei žavia skrybėlaite pasidabinusi naujojo sezono vedėja Rasa Velijevaitė. Jiedu paragino susirinkusiuosius skubėti į laivą. Daugumai jau sulipus pakrante atskubėjo dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Apsivilkusi trumputį juodą sijoną, baltus marškinius ir juodą beretę ji kaip mat patraukė kruizo dalyvių žvilgsnius. Po trumpos fotosesijos laivas pajudėjo. Tik tuomet susigriebta, kad kai kurių dalyvių trūksta – laive nebuvo šokėjo Andriaus Butkaus ir Erikos Vitulskienės, virtuvės šefo Ruslano Bolgovo ir  Rolandos Maniuškaitės bei orų pranešėjos Karolinos Liukaitytės ir jos partnerio Dainiaus Dimšos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Antradienio vakaras su  Kviečiu aokti dalyviais.
Antradienio vakaras su „Kviečiu šokti“ dalyviais.

Po trumpo pasiplaukiojimo laivo keleiviai išvydo visą šešetą energingai mojančius nuo krantinės prie Kultūros ir sporto rūmų. R.Bolgovas, kaip ir priklauso virtuvės meistrui, mojavo neva ruošiama kepti žuvimi, A.Butkus su E.Vitulskiene vaizdavo žvejojantys, o K.Liukaitytė su šokių partneriu išsitiesę ant gultų žvarboką vakarą deginosi.

Sutikdami projekto bičiulius kiti dalyviai pasileido į krantinę, kur visi sustojo bendrai nuotraukai. Trūko tik aktoriaus Dariaus Petkevičiaus, šis kruize sudalyvauti negalėjo dėl to, kad išvyko gastrolių. Vėl į laivą sulipę šokėjai ir žurnalistai keliavo toliau. Projekto vedėjai pristatė naujas poras – Daivą Tamošiūnaitę-Budrę ir Tomą Slausgalvį, aktorių Donatą Bakėjų ir Ernestą Balčiūnaitę bei neseniai iš stažuotės Anglijoje grįžusį aktorių Eimutį Kvoščiauską su partnere Nerile Senulyte.

Kaip mat atėjo ir akimirka, kai šokėjai išsitraukė savuosius porų numerius, kurie lydės juos visą šokių projektą. Dalindamiesi numerius dalyviai ne tik demonstravo jau išmoktus šokių judesius, bet ir rungėsi, kieno skrybėlė gražesnė, mat vakaro rengėjai prašė visų jomis pasipuošti. Teisėjo dalia teko praėjusiais metais ant parketo besisukusiam aktoriui, būsimo projekto komisijos nariui Aisčiui Mickevičiui.

Vyrai gavo progų pabūti džentelmenais

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Antradienio vakaras su  Kviečiu aokti dalyviais.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ieva Šimukauskienė ir šokėjas Adomas Norkūnas.

Vėliau atgal pasukęs garlaivis plaukė pro Baltąjį tiltą. Čia pasigirdo katerio variklio burzgimas – laivą persekiojusiame kateryje įsitaisę po nėriniuotu skėčiu, slėpdami akis po akiniais nuo saulės susiglaudę sėdėjo komisijos narė Ieva Šimukauskienė ir jos jaunas mylimasis šokėjas Adomas Norkūnas.

Po kiek laiko, laivui apsukus dar ratą, jiedu kartu su gausiu projekto dalyvių būriu fotografavosi netoli Baltojo tilto, tiesa, užkopti į pievą nuo krantinės damoms su aukštakulniais tapo tikru išbandymu. Tačiau moterys, stumiamos ir traukiamos partnerių, į plytelėmis grįstą kalną užlipo. Nulipti pačios sugebėjo ne visos – ant rankų į apačią I.Šimukauskienę nukėlė A.Norkūnas. Savo partnerę galantiškai ant rankų žemyn nunešė rinkodaros specialistas Jonas Stankevičius. Ką jau kalbėti, kad bene kiekvienai damai kruize plaukę vyrai tiesė rankas padėdami vėl pakilti į laivą.

Darsyk garsiau suskambėjo muzika, laivą apėmė bičiuliški pokalbiai, o drąsesni net nevengė palinguoti į skambančių, daugiausia prancūziškų, melodijų taktą. Neilgai trukus atėjo kelionės pabaiga. Džiaugsmingai nusiteikę šokėjai, kad ir liūdėdami, jog ne penktadienis, nutarė linksmybes pratęsti kavinėje „Terasa Vasara“.

LNK „Kviečiu šokti“ atidarymas įvyks rugsėjo 3-ąją Ūkio banko teatro arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius