Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Trys pedalai“ vedėjams Mariui Repšiui ir Tomui Ramašauskui teko padirbėti plovykloje

„Automobilių tema neišvengiamai paliečiama kone per kiekvieną vakarėlį. Skirtingai nei dulkių siurblys, tai nėra tik metalo gabalas judantis iš taško į tašką. Daugiau nei šimtą metų automobilis yra žmogaus draugas, saviraiškos priemonė, hobis ir adrenalino gamintojas“, – pasakoja naujos TV6 laidos „Trys pedalai“ komanda. Jau šį šeštadienį 12.00 val. premjeroje vedėjai Marius Repšys ir Tomas Ramašauskas su dideliu džiaugsmu žiūrovams pasakos apie gražiausius, greičiausius ir netgi nuobodžiausius automobilius.
Marius Repšys
Marius Repšys / TV6 nuotr.

„Nuo tiriamosios žurnalistikos būsime labai toli. Manau, niekam neįdomu televizijos ekranuose matyti ekonomiškumo bandymus ir patarimus, kaip sutaupyti dešimt gramų dyzelino. Mes koncentruosimės į gražius, greitus ir įdomius automobilius, apie kuriuos pasakosime kiekvieną jų įvilkdami vis į kitą linksmą istoriją. Su mūsų vedėjais – Mariumi ir Tomu – tai padaryti bus visai nesunku“, – pasakoja laidos „Trys pedalai“ režisierius Tomas Digaitis.

Jau šį šeštadienį TV6 žiūrovai išvys kelias istorijas, kuriose svarbų vaidmenį atliks ir laidos vedėjai. Pirmasis, puikiai pažįstamas aktorius Marius Repšys turės susidoroti su rimta užduotimi, tiesa, jai atlikti Marius pasirinks toli gražu ne rimtą kelią. Laidos vedėjas keliaus į mokymo centrą, kur su instruktoriaus pagalba mokysis vairuoti slidžiomis sąlygomis.

„Prieš filmavimą redaktorius sakė – Mariau, tavęs laukia sunki diena, išbandysime tavo vairavimą. Aš nežinojau ką čia bandyti, esu labai geras vairuotojas, turiu 12 metų stažą. Bet turiu pripažinti, mokymo centre tikrai išmokau nemažai naujo“, – pasakoja M. Repšys.

Kaip per trumpą laiką susipažinti su daug automobilių? Įsidarbinti plovykloje! Kitas laidos „Trys pedalai“ vedėjas – T. Ramašauskas ir gavo tokią misiją: nuplauti laidos kūrybinės komandos automobilius. Už gerą darbą jo laukė prizas – paskutinį nuplautą automobilį jis išbandė kelyje. 

„Man į delną įdėjo 480 AG galios „Nissan GT-R“ raktus. Tai nėra eilinis automobilis, tai kažkoks kosminių technologijų kratinys, greitį matuojantis ne kilometrais per valandą, o šviesmečiais“ – entuziastingai pasakoja Tomas. 

TV6 nuotr./Tomas Ramašauskas
TV6 nuotr./Tomas Ramašauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius