-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Paksienė: jei griaus Merkinės piramidę, gulsiu kryžiumi prieš buldozerius!

Dar prieš metus valdininkai nusprendė nugriauti esą stebuklingomis galiomis garsėjantį Merkinės piramidės kupolą kaip neteisėtą statinį. Dabartinėmis žiniomis, iki rugpjūčio 15-osios turi būti priimtas sprendimas įteisinti ar nugriauti piramidę.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jei garsioji Merkinės piramidė bus griaunama, gulsiu kryžiumi prieš buldozerius“, – teigė karingai nusiteikusi nušalinto prezidento Rolando Pakso žmona Laima.

Pasak reguliariai Merkinėje besilankančios L. Paksienės, kaip tik šiuo metu teisininkų ir pagijusių piramidės galių dėka žmonių grupė renka reikalingą medžiagą, kad statinys liktų savo vietoje. Moteris pasakojo, kad ta vieta iš tiesų šventa ir jai svarbesnė net už bažnyčią.

„Jau surinkta daugiau nei 33 tūkst. žmonių parašų už tai, kad Merkinės piramidė būtų išsaugota. Skaičiai viską parodo“, – sakė piramidės įkūrėjas Povilas Žėkas.

Daugelis piramidėje apsilankiusių žmonių tvirtina, jog gerdami šventą vandenį sveiksta. Pasak P. Žėko, nuo šiol šioje sakralinėje vietoje bus galima gauti ir šventintų paplotėlių.

Taip pat laidoje išvysite, kuo baigsis žurnalistų susitikimas su ubagų karaliumi tituluojamu Vytautu Šustausku viename brangiausių Kauno restoranų.

Ar sutiks pinigų neturintis V. Šustauskas būti pamaitintas? Kodėl stebuklingomis galiomis garsėjančiu vandeniu L. Paksienė lakina savo šunį? Ir kaip piramidės galios jai iš tiesų padeda?

„Žiūrim, ką turim“ – antradienį, kovo 15-ąją, 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius