-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė: negeisk vedusio ir nelįsk į šeimą – likimas nubaus

Kas yra meilė, ką vardan jos galima atiduoti, o kada reikia bėgti? Kaip nesuklysti kitam patikint ranką ir širdį? Ir ką reikia daryti, kai jau atrodo, kad viskas baigta?
Larisa Kalpokaitė dalyvavo akcijoje „Moterys prieš smurtą“
Larisa Kalpokaitė dalyvavo akcijoje „Moterys prieš smurtą“. / Organizatorių nuotr.

Tokiomis temomis LNK laidos „ Nuo... iki“ žurnalistai nusprendė pasikalbėti su garsiomis Lietuvoje moterimis, dalyvavusiomis  šokiruojančioje fotosesijoje „16 dienų be smurto“. Prieš objektyvą šešiolikos žinomų moterų veidus subjaurojo nubrozdinimai, mėlynės  ir smūgių žymės.

Viena jų – populiari aktorė Larisa Kalpokaitė. Grimas buvo toks tikroviškas, kad Larisa net pravirko, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.

Grimas buvo toks tikroviškas, kad Larisa net pravirko.

„Ačiū Dievui pirmoji mano labai stipri meilė buvo nelaiminga, jei būčiau ištekėjusi už jo – jau viskas būtų žlugę“, – prisipažino teatro ir televizijos aktorė L.Kalpokaitė. „Jis buvo ne iš tų, kurie ištikimi ir kurie šeimoje“. Iš didelio debesies mažai lietaus – juk taip sako seni žmonės?.. Galbūt, linkteli aktorė, tačiau jai atrodo, kad jos šeimai ir santuokai su aktoriumi Jonu Braškiu, skaičiuojančiai štai jau beveik 30 metų, įtakos turėjo kiti dalykai. „Aš turiu šunišką uoslę“, – juokėsi L.Kalpokaitė. Be to, anot jos, abiejų jų tėvai nebuvo išsiskyrę,  o tai labai svarbu, taip pat jos anyta buvo dieviška, kuri nesikišo į jokius jų barnius.

Su vyru Jonu Larisa sako susipažinusi studijų laikais. Ji buvo studentė, jis dėstytojas. „Gražus, bet ne mano skonio, man labiau patiko rudomis akimis, aukšti ir plačiapečiai – it „švarcnegeriai“  – pasakojo Larisa. Tokių, tiesa, buvo, bet visi buvo vedę – sako aktorė. O vedęs vyras – jai tabu.

„Negeisk vedusio ir neskirk šeimos – likimas už tai tave stipriai nubaus“, – sako aktorė.

„Lazda turi du galus. Ir visada ji atsisuks antru...Aš tuo įsitikinusi...Žinau labai daug pavyzdžių“, – sakė Larisa.  Ypač, anot aktorės, skaudžiai likimas kirs jei lendi į šeimą, kurioje yra vaikų. „ Likimas laukia 10, 15 metų. Aš kalbu ne šiaip sau...“.

Be to, aktorė įsitikinusi, kad jei jau taip nutiko, kad paslydai ir „nuėjai į kairę“, bet tai buvo klaida ir nesirengi skirtis – užsičiaupk amžiams. Anot aktorės, tai tik įskaudins mylimą žmogų.

Dar daugiau žinomų moterų prisipažinimų apie meilę ir santykius  šeimoje pirmadienio vakarą 19.15  per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius