-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laura Imbrasienė tapo grožio ambasadore

Gražiausia Lietuvos moterimi tituluojama laidų vedėja Laura Imbrasienė (33) sulaukė viliojančio pasiūlymo – kompanija „Garnier“ pakvietė ją reklamuoti savo produktus. „Laurą pasirinkome dėl to, kad ji solidi, bet jaunatviška, besirūpinanti savo išvaizda ir labai graži“, – sako minėto prekės ženklo atstovai Lietuvoje.
Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / V. Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Ambasadorius

Laura, ar tai pirmasis jūsų reklamos kontraktas?

Lietuvoje – taip. Bet teko fotografuotis ne vienoje reklamoje svetur – Rusijoje, Azerbaidžane. Dažniausiai reklamuodavau ledus arba kavą. Dėl to save kartais vadinu kavos moterimi (šypteli).

Jums patikėtos produktų ambasadorės Lietuvoje pareigos. Kas į jas įeina?

Tiesą pasakius, man nieko sunkaus nereikės daryti – dalyvausiu priemonių pristatymuose, turėsiu visuomet puikiai atrodyti (juokiasi). Ši veikla bus malonus papildomas užsiėmimas.

Kiek laiko skiriate savo grožiui puoselėti?

Priklauso nuo dienos – jei ji labai įtempta, tik išsimaudau, pasitepu veidą kremu, šiek tiek pasidažau. O jei turiu daugiau laiko, stengiuosi pasilepinti kauke, veido masažu. Nieko ypatinga nedarau. Viena vizažistė man pasakė: „Geroje eilėje stovėjai, kai Dievas dalijo grožio genus.“ Aš pati savo išvaizdos nesureikšminu, bet jei žmonėms gražu į mane pasižiūrėti, džiaugiuosi!

Kaip manote, ar užtenka moterims tokių veido priežiūros priemonių kaip prausiklis, kaukė ir kremas, kad atrodytų patraukliai?

Viskas priklauso nuo genetikos. Bet, manau, šios išvardytos priemonės būtinos kiekvienai moteriai. Juk negali numoti ranka ir sakyti, jog jas naudosi vėliau. Mane mama nuo mažų dienų mokė, kad reikia puoselėti tai, kas duota, tuomet grožis išliks ilgam.

Jūs reklamuosite plaukų dažus. Ar pati seniai dažote plaukus?

Pradėjau prieš septynerius metus. Tačiau plaukus dažau tik porą kartų per metus – tam, kad jie įgautų žvilgesį ir atrodytų natūraliau, atsigautų. Juos dažau tokia spalva, kuri panaši į mano natūralią. Beje, kartais naudoju specialias kaukes ar aliejukus, kad sustiprinčiau plaukų struktūrą.

Ar esate išbandžiusi liaudies metodų, kurie padėtų stiprinti plaukus?

Mėginau tepti plaukus ir kiaušiniu, ir alumi, ir netgi svogūnu. Tąkart ilgai nepradingo nemalonus kvapas, bet plaukams labai padėjo. Taip pat mėgstu rinkti įvairias žoleles, kurias vėliau panaudoju grožiui puoselėti. Štai iš ramunėlių pasidarau ledukus ir rytais jais tepu veidą – labai padeda. Apskritai liaudies patarimai mane domina nuo vaikystės, kai jais su manimi pasidalijo mama.

Į ką atkreipiate dėmesį rinkdamasi grožio priemones?

Pirmiausia į sudėtį. Man patinka tos priemonės, kurios yra natūralios, pagamintos iš ekologiškų medžiagų. Anksčiau labai svarbu būdavo, kad gaminys kvepėtų. Tačiau ilgainiui pastebėjau, kad natūralios priemonės paprastai būna be skanių kvapų. Taip pat žiūriu į gaminio pakuotę, kad ji sudomintų, būtų patraukli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius