-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura ir Šarūnas Mazalai laukia šeimos pagausėjimo

Žurnalistai, restorano „Vaflių namai“ savininkai Laura ir Šarūnas Mazalai laukia šeimos pagausėjimo, praneša 15min. Antras poros vaikas gimti turėtų vidurvasarį.
Laura ir Šarūnas Mazalai
Laura ir Šarūnas Mazalai / „Vaflių namų“ nuotr.

Džiugią žinią apie atskrisiančius gandrus 15min patvirtino pati Laura Mazalienė. Šiuo metu ji skaičiuoja penktą nėštumo mėnesį, vaikelis pasaulį turėtų išvysti liepą.

Šis kūdikis Laurai ir Šarūnui Mazalams bus jau antrasis – šeima taip pat augina pusantrų metukų dukrelę Deimilę.

15min Laura Mazalienė sakė kol kas nežinanti, kokios lyties vaikelio laukia dabar. „Turiu tik nuojautą, kad bus mergytė... Laukdama Deimilės sapnavau pranašišką sapną, va, dabar tas pats. Ir mano mama tą patį sapnavo. Manau, intuicija stipri šiuo klausimu“, – šypsojosi Laura Mazalienė.

„Vaflių namų“ nuotr./Laura ir Šarūnas Mazalai
„Vaflių namų“ nuotr./Laura ir Šarūnas Mazalai

Ar pirmagimė Deimilė jau supranta, kad greitai bus nebe vienturtė? „Deimilė dar tikrai nieko nesupranta... Čia bus didžiulis iššūkis paruošti ją naujam šeimos nariui. Pradėjome mokyti ją surasti bambą, paskui mokysime rasti pilvuką ir galiausiai pasakysime, kad pilvuke gyvena naujas šeimos narys. Bet tuo užsiimsime pavasarį“, – kalbėjo Laura Mazalienė.

Ji neslepia, kad vaikelio lauktis ėmė pačiame darbų sūkuryje. „Nemeluosiu, sunku. Tiek laukiantis pirmo, tiek antro vaiko pirmieji keturi mėnesiai – ne patys lengviausi. Ką jau kalbėti apie verslo pradžią, mažą vaiką šalia, Šarūno darbą televizijoje ir dėstymą Vilniaus universitete. Bet mus įkvepia draugai ir šeima, kurie neatsilieka savo gyvenimo tempu. Viskas priklauso nuo požiūrio, tai kai jau būna labai nekas, abu imame į rankas budizmui artimą literatūrą ir atgaiviname smegenis. Visad yra lengviau tada, kai nežinai, kas tavęs laukia, toks jausmas, kad tos nežinomybės mums labai reikia, nes rutinoje gyventi nebemokam“, – kalbėjo ji.

15min primena, kad Laura ir Šarūnas Mazalai susituokė 2015-ųjų liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius