Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leidžiamas papildomas knygos apie Radži tiražas!

Knyga apie atlikėją Radži sulaukė milžiniško populiarumo – žurnalistinis romanas iš daugelio knygynų ir prekybos centrų buvo tiesiog iššluotas. Leidykla „Laisvos valandos“ leidžia papildomą knygos „Radži. Likimas nepajėgė manęs nuskriausti“ tiražą.
Radžis Aleksandrovičius
Radži kol kas atostogauja, bet tikriausiai apsidžiaugtų sužinojęs, kad leidžiamas papildomas knygos apie jį tiražas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt sužinojo, kad knygos apie garsenybę buvo tiesiog iššluotos iš daugelio parduotuvių ir knygynų lentynų.  Leidykla skubiai į tai reagavo – nusprendė išleisti papildomą tiražą. Tikėjau knygos sėkme, nors skeptikų ir besišaipančių į akis buvo sočiai, – pasakojo V.Bartuštkaitė.

Leidyklos atstovų teigimu, knygos didžiųjų prekybos centrų lentynas pasieks penktadienį, knygynų – pirmadienį. „Prie knygą parduodančių prekybos centrų „Maxima“, „Rimi“ ir „Norfa“ prisideda ir „Iki“ parduotuvių tinklas. „Iki“ Radži gerbėjai taip pat ras knygą,“ – naujienų portalą 15min.lt tikino leidyklos redaktorė Vilma Bartuškaitė.

Nors knyga dienos šviesą išvydo šių metų vasario antroje pusėje, per dešimt dienų ji atsidūrė „Maximos“ perkamiausių knygų dešimtuko pirmojoje vietoje. Pasak leidyklos, išleidusios knygą apie garsenybę, atstovų, kitiems kūriniams prireikia mažiausiai mėnesio, kad iškoptų į pirmąją poziciją vertinant perkamumą. Esą šiai knygai užteko vos dešimties dienų iškopti į aukščiausią vietą.

Paklausta, kaip vertina tokią sėkmę ir ar jos tikėjosi, V.Bartuškaitė kalbėjo, kad daugelis jos pažįstamų idėją leisti knygą apie Radži vertino itin skeptiškai. Kalbėta, esą viskas apie garsenybę jau seniai parašyta. „Tikėjau knygos sėkme, nors skeptikų ir besišaipančių į akis buvo sočiai. Gal vos vienas iš 100 palaikė idėją leisti žurnalistinį romaną,“ – pasakojo V.Bartuškaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius