-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėlės Barbės antrininkė savo įvaizdžiui susikurti skiria keturias valandas per dieną

Manikiūrininkė Lhouraii Li iš Bradfordo (Didžioji Britanija) yra pamišusi dėl lėlės Barbės ir „Disney“ princesių – tą konstatuoti gali kiekvienas, bent kartą susidūręs su šia mergina.
Lhouraii Li
Lhouraii Li / Kadras iš „Youtube“

Išskirtinės išvaizdos Lhouraii Li teigia, kad jos neįprastą stilių įkvėpė japoniška mada, lėlė Barbė bei „Disney“ pasakų princesės.

21-erių mergina dailymail.co.uk prisipažino, kad ji turinti skirti bent keturias valandas per dieną, kad galėtų atrodyti taip, kaip atrodo. Kasdien ji nešioja specialius kontaktinius lęšius ir klijuojasi dirbtines blakstienas, kad jos akys atrodytų didelės tarsi lėlės. Be to, mergina nusiskuto savo antakius ir kasdien juos nusipiešia aukščiau, kad akys atrodytų proporcingai.

Lhouraii Li nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

„Man nėra nuobodu tai daryti. Kiti žmonės ryte atsikelia ir įsijungia televizorių, o aš sėdu darytis makiažo – man tai yra įdomu“, – aiškina mergina.

Kadras iš „Youtube“/Lhouraii Li
Kadras iš „Youtube“/Lhouraii Li

Lhouraii Li sako taip įpratusi prie savo įvaizdžio, kad be specialaus pasiruošimo nekelia kojos iš namų – net jeigu nueiti tereikia į kaimynystėje esančią parduotuvę.

Kitiems žmonėms merginos įvaizdis gal ir užkliūna, tačiau jos vaikinas Nathanas Kentas ją besąlygiškai palaiko. „Man labai patinka jos įvaizdis. Manau, būtų geriau, jeigu jai nereikėtų kaskart šitiek daug dažytis kur nors išeinant, bet tai daro ją laimingą“, – pasakojo 24-erių vaikinas.

Kadras iš „Youtube“/Lhouraii Li
Kadras iš „Youtube“/Lhouraii Li

„Anksčiau buvau gotė, tada į mane žmonės piktai spoksodavo kur kas dažniau negu dabar. Be abejo, vis dar yra žmonių, kurie mane apšneka“, – apie aplinkinių reakciją į neįprastą įvaizdį pasakojo Lhouraii Li.

Su įvaizdžiu eksperimentuoti mergina pradėjo prieš ketverius metus. Dabar ji turi savo paskyrą „YouTube“, kur savo sekėjus, kurių yra per 6 tūkst., moko lėlės makiažo paslapčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius