Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leo padarė įspūdį treniruotas D.Craigo kūnas

Su žymiu aktoriumi Danieliu Craigu filmavęsis Leonardas Pobedonoscevas pasidalijo įspūdžiais apie bendrą darbą su Džeimso Bondo vaidmens atlikėju.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Laisvalaikio“ paklaustas, kokį įspūdį padarė D.Craigas, L.Pobedonoscevas sakė, kad tikrai ne kaprizingos žvaigždės. „Pasibaigus scenai jis neužsidarydavo savo vagonėlyje. Sėdėdavo su visais palapinėje, bendraudavo, juokindavo kitus ir pats mėgo pasijuokti. Žodžiu, normalus žmogus. Įspūdį padarė ir treniruotas jo kūnas. Žinau, kad jis kiekvieną dieną lankydavosi viename sostinės sporto klube. Beje, su asmens sargybiniu. Filmavimo aikštelėje jis – tikras profesionalas. Tiesa, kai kuriuose epizoduose pastebėjau, kad jis dar įsijautęs į Džeimso Bondo vaidmenį“, – sakė L.Pobedonoscevas.

Žurnalistė L.Pobedonoscevo paklausė, ar informacija, kad D.Craigas besifilmuodamas gėrė degtinę, tėra tik gandas. „Bent jau aš nepastebėjau. Gal filmavimo pabaigoje, kai jau buvau baigęs darbą“, – sakė Leo ir pridūrė, kad iš filmo įspūdingos sumos neuždirbo, tačiau būtų sutikęs jame vaidinti ir už dyką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius