Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepos 6-ąją TV3 vienys viso pasaulio lietuvius

Liepos 6-ąją, švenčiant pirmojo suvienytos Lietuvos valstybės valdovo, Mindaugo, vainikavimo karaliumi šventę – Valstybės dieną, TV3 kviečia švęsti su dviguba jėga. Kaip tik šią dieną viso pasaulio lietuvius vienijantis šalies himno giedojimas pradės simbolinį 8 savaičių trukmės krepšinio kamuolio kelią per Lietuvą.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / TV3 nuotr.

TV3 televizija savo žiūrovus kviečia stebėti tiesioginę kamuolio žygio „Varom už Lietuvą“ transliaciją, giedoti tautišką giesmę kartu su įvairiuose pasaulio kampeliuose gyvenančiais lietuviais ir mėgautis specialia filmų programa.

Šventinį trečiadienio rytą vaikus žadins kultinė kompiuterinė animacijos komedija „Žaislų istorija“ – antroji dalis, pasakojanti daug smagių nuotykių, kuriuos patiria jau visiems pažįstami herojai, šįkart patenkantys į žaislų kolekcininko rankas. „Žaislų istoriją“ puikiai įvertino ne tik vaikai ir suaugusieji, bet ir kino kritikai. Filmui nepagailėta prestižinio „Auksinio gaublio“ apdovanojimo!

Tiems, kurie mėgsta ne tik filmus, bet ir muziką, patiks 2010-aisiais pasirodžiusi romantinė komedija „Roko stovykla 2. Paskutinis koncertas“. Šįkart jaunuoliai iš Roko stovyklos stoja į žūtbūtinę muzikinę kovą su Žvaigždžių stovyklos auklėtiniais. Kas bus pranašesni – pinigai ar tikras talentas?

Jei spėjote užmiršti, kaip vaikystėje atrodė aktorė, dainininkė ir modelis Lindsay Lohan, Jums primins „Herbis. Lenktynių asas“ – mažas, senas ir juokingas automobiliukas, tiesiog pašėlstantis lenktynių trasoje! Norėdami ne tik papasakoti nuostabią istoriją apie strazdanotos mergaitės draugystę su senutėliu „Volkswagen Beetle“, bet ir atskleisti tikrą lenktynių dvasią, filmo kūrėjai surizikavo įamžinti tikras lenktynes su garsiausiomis NASCAR žvaigždėmis, stebimas daugiau nei 100 tūkstančių žiūrovų!

Nuotykių filmo visai šeimai „Asteriksas ir Obeliksas. Misija Kleopatra“ herojai, iš ankstesnių filmų jau visų pamiltieji Asteriksas ir Obeliksas šį kartą įsivels į gražuolės Kleopatros ginčą su romėnų valdovu Julijumi Cezariu, kurie yra talentingesni – egiptiečiai ar romėnai. Legendiniai sumanieji galai išsiruoš ieškoti stebuklingo eliksyro, suteiksiančio nepaprastų galių egiptiečiams.

Jei norite išvysti, kaip du pagrindinius veikėjus  – apkūnią miestelio skandalistę, apsirijėlę Rasputiją ir po jos padu prispaustą nelaimingą vyruką – įkūnija tas pats aktorius Eddie Murphy, žiūrėkite romantinę komediją „Norbitas“.

Po TV3 Žinių – žurnalistė Audrė Kudabienė ir naujo pasimatymų šou „Pasirink mane“ piršlys Mindaugas Stasiulis skelbs kamuolio žygio „Varom už Lietuvą“ startą, kartu su „Tautiška giesme aplink pasaulį“! Tiesioginėje laidoje žiūrovai, pasitikdami Europos krepšinio čempionatą, stebės, kaip kamuolys pradeda kelionę per Lietuvos miestus, miestelius ir kaimus. Akcijos metu tautos tikėjimo ir pasididžiavimo simbolis, perduodamas iš rankų į rankas, sutelks visus šalies krepšinio sirgalius ir krepšiniui neabejingus žmones, o apkeliavęs Lietuvą, žmonių rankų ir jausmų sušildytas, kamuolys prieš pat čempionatą bus įteiktas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei. Iš viso kamuolys turėtų aplankyti daugiau nei 60 miestelių, jį varys daugiau nei 5 tūkst. žmonių ir iš viso bus įveikta per 2500 kilometrų, siekiant ilgiausio krepšinio kamuolio varymo – pasaulio Gineso rekordo! Iškilmingame renginyje dalyvaus Lietuvos krepšinio legendos, koncertuos grupė „BIX“, Linas Adomaitis, Danguolė Beinarytė su Kauno Burgundiškuoju choru, Justas Lapatinskas, „Rondo“, „Chorų karų“ chorai, „Kastaneda“, Vaida Genytė ir kiti atlikėjai.

Po įspūdingo akcijos starto į aistringų nuotykių sūkurį įtrauks „Ponas ir ponia Smitai“ su seksualiąja Angelina Jolie ir gražuoliu Bradu Pittu. Veiksmo trilerio, komedijos ir romantikos elementų kupinas filmas pavirs mirtinomis įsimylėjėlių varžybomis – kas pirmas įvykdys slaptą užduotį – nužudyti savo sutuoktinį?

Tiems, kuriems nesinorės miegoti, – „Bėgantis žmogus“ su terminatoriumi Arnoldu Švarcnegeriu priešakyje, nauja „CSI Majamio“ byla ir ypatinga „Biuro“ darbotvarkė.

Linkime vienijančios, suartinančios ir šventiškos liepos 6-osios su TV3 televizija!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius