Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liepsnojančio Kalėdų ledo“ čiuožėjai gundė auksinėmis trumpikėmis ir stebino akrobatiniais triukais

Antradienio vakarą Vilniuje, „Pramogų arenoje“ įvyko jubiliejinis, dešimtasis šou „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2011“. Garsiausios Lietuvos čiuožėjų poros Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko rengiamas šou subūrė pilnutėlę žiūrovų areną ir vakaro metu pateikė ne vieną staigmeną.
Renginio akimirka
Tomas Verneris / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vakaro vinimi tapo šešis kartus Čekijos čempiono Tomo Vernerio pasirodymai. Šis čiuožėjas – popmuzikos legendos Michaelo Jacksono gerbėjas. T.Verneris pirmojoje renginio dalyje atliko pasirodymą pagal M.Jacksono garsiausių kūrinių miksą. Tiesa, publika daug labiau įvertino antrąjį čeko čiuožimą – jame vaikinas taip pat jojo ant populiariosios muzikos arkliuko.

T.Verneris neapsiriko antrajam pasirodymui pasirinkęs amerikiečių grupės LMFAO kūrinio „Sexy and I Know It“ kūrinį. Čiuožėjas ne tik tobulai sugebėjo savo apranga atkurti grupės narių įvaizdį, bet ir nepabijojo apsinuoginti – nusiplėšęs kelnes jis liko tik su aukso spalvos trumpikėmis. Šis čeko žingsnis buvo palydėtas šūksniais ir plojimais. 

Po pasirodymo T.Verneris į ledo areną žiūrovų buvo iškviestas trumpam „bisui“ – dar labiau publiką įkaitinti pasiryžęs čiuožėjas nusiplėšė ir marškinėlius.

„Didžiausias mano prašymas – daugiau neploti, nes arenoje yra mažų vaikų, o jam gali užtekti drąsos pasirodyti dar kartą ir nusimesti viską“, – būgštavo renginio vedėjas Dainius Martinaitis. 

Ne ką mažiau publiką sužavėjo ir Jungtinėms Amerikos Valstijoms atstovaujantys Vladimiras Besedinas ir Oleksiy Polischukas, atlikę komiškus pasirodymus su daugybe sudėtingų akrobatinių triukų. Pirmame pasirodyme čiuožėjai vaidino klounus, o antrojoje – nevykusius baleto šokėjus, D.Martinaičio žodžiais, kadaise išmestus iš Jurijaus Smorigino baleto mokyklos. 

Kita pora – JAV atstovai Akopas Manoukianas (Armėnijos čempionas) ir Aidas Reklys (Lietuvos čempionas) taip pat žavėjo komiškais pasirodymais. Komedijos žanro meistrai, pirmąjį savo pasirodymą – dviejų pavojingų džentelmenų pasivažinėjimą pačiūžomis – pripildė kvapą gniaužiančiais triukais.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Akopas Manoukianas ir Aidas Reklys
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Akopas Manoukianas ir Aidas Reklys

Antrojoje renginio dalyje pasirodęs duetas parodė „girtą“ numerį – A.Reklys vaidino nuo alkoholio apsvaigusį šokėją, kuris nepraleido progos meiliai pabendrauti su publikoje sėdėjusia M.Bui.

Kanadietė oro akrobatė ir čiuožėja Emanuelle Balmori stebino žiūrovus sudėtingais triukais ore – ypač visus pakerėjo akrobatės atliekamas špagatas bei neįtikėtinai greiti sukiniai. Antrojo pasirodymo metu baltai pasidabinusi akrobatė žiūrovus aikčioti privertė kvapą gniaužiančiais triukais ore ant lanko.

Didžiausiomis ovacijomis buvo palydėti renginio kaltininkai – P.Vanagas ir M.Drobiazko. Itin jausmingus ir teatrališkus čiuožėjų poros pasirodymus renginio vedėjas D.Martinaitis pavadino „meno kūriniu“. Antrasis poros pasirodymas, kaip ir priklauso, buvo itin ugningas – jį palydėjo  raudonos šviesos pliūpsniai ir ugnies salvės.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Renginio akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko

Renginyje pasirodė ir Baltijos šalių bei penkiskart Latvijos čempionas Denis Vasiljevs, jauniausia „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2011“ viešnia Goda Butkutė, už Didžiąją Britaniją šokantys, pasaulio čempionai tarp profesionalų Fiona Zaldua ir Dmitrijus Sukhanovas, Lietuvos čempionas Saulius Ambrulevičius, dukart pasaulio čempionai tarp profesionalų iš Rusijos Elena Leonova ir Andrey Khvalko bei ukrainiečiai batuto akrobatai „Miraculus“. Akrobatų penketas meistriškai žongliravo savo kūnais ir privertė aikčioti ne vieną salėje sėdėjusį žmogų.

Garsi čiuožėjų pora P.Vanagas ir M.Drobiazko šį šou padovanojo ne tik Vilniui, bet ir Klaipėdai. Trečiadienį šį renginį išvys Šiaulių, ketvirtadienį – Kauno gyventojai.

Per šį dešimtmetį „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ projekte iš viso dalyvavo 156 atlikėjai: dešimt iš jų buvo pasaulio, penkiolika – Europos, aštuoni – olimpiniai čempionai.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Renginio akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Emanuelle Balmori

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius