Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Montvydas ir A.Kavaliauskaitė patyrė visišką fiasko „Žvaigždžių duetuose“ (nuotraukos)

Dainininkas Donatas Montvydas ir žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė, muzikiniame projekte pasiryžę apdainuoti ministro Andriaus Kubiliaus „dresuojamą“ Lietuvą, sulaukė komisijos pasmerkimo ir prasčiausio vertinimo „Žvaigždžių duetų“ istorijoje.
Filmavimo akimirka
D.Montvydas ir A.Kavaliauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į Balandžio pirmajai skirto filmavimo sceną D.Montvydas žengė apsivilkęs marškinėlius su A.Kubiliaus portretu, o A.Kavaliauskaitė – su Lietuvos vėliava. Donatas vaizdavo griežtą dresuotoją, o Akvilė – dresuojamą pudelį Lietuvą, kuri vaikščiojo ant užpakalinių kojų, ropojo ir glaustėsi šeimininkui prie kojų.

Komisijos nario Algio Ramanausko-Greitai manymu, šis vaizdas buvo daug baisesnis negu internete pasklidęs Saddamo Husseino egzekucijos įrašas.

Režisierius Vytenis Pauliukaitis porai skyrė itin mažą balą ir komentuoti pasirodymą atsisakė išvis. 

Komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis taip pat piktinosi dalyvių pasirinkimu ir teigė, kad ankstesniais laikais už tokį pasirodymą žmonės būtų ištremti ir sušaudyti.

„Tai, ką parodėte čia, buvo galimybė išreikšti savo nuomonę, kad ir kokia ji būtų, tai pati aukščiausia demokratijos forma. Tačiau demokratija gali greitai virsti anarchija... Aš manau, kad jūs esate protingi žmonės ir suprantate, ką darote. Buvo šiek tiek drąsoka pasivadinti Lietuva. Tai nerodo jūsų, kaip piliečių, brandos. Buvo peržengta ta riba, iš kurios nebegrįžtama“, – kalbėjo V.Juozapaitis, pasirodymą pavadino košmaru ir porai skyrė vos kelis balus.

„Aš nenoriu komentuoti to pasirodymo, nenoriu būti apkaltinta šališkumu, pykčiu. Pabūsiu moteriškai kilni ir duosiu daugiau negu čia įvardytas aukščiausias balas...“ – kalbėjo Inga Valinskienė.

Atlikėja Natalija Zvonkė ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo užlipo ant to paties grėblio – dainavo apie pralobusius ir valstybės turtą iššvaisčiusius seimūnus, tad irgi nesulaukė komisijos palankumo.

„Iki balandžio mėnesį vykdavusių agitbrigadų pasirodymo jums dar toloka“, – kritikavo V.Pauliukaitis.

A.Ramanauskas teigė, kad šis pasirodymas nebuvo toks klaikiai neskoningas kaip D.Montvydo ir A.Kavaliauskaitės, todėl įvertino balu geriau.

Pasak I.Valinskienės, toks pasirodymas tiktų „Auksiniams svogūnams“, tačiau šioje laidoje atrodė neskaniai.

 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Filmavimo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./N.Zvonkės ir V.Cololo pasirodymas

V.Juozapaičio nuomone, popierinės politikų A.Kubiliaus, Viktoro Uspaskicho ir Rolando Pakso figūros pasirodymo visai nepuošė, o visa laidos eiga ėmė priminti pakasynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius