Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvė Rasa Kulytė-Giada – tarp Silvio Berlusconi favoričių (papildyta, video)

Slapyvardžiu Giada Culite pasivadinusi lietuvaitė Rasa Kulytė galimai buvo viena iš Italijos premjero Silvio Berlusconi draugužių, įsivėlusių į garsųjį sekso skandalą. Kaip pranešė Italijos spauda, būtent per pažintį su „tėtuku“ šviesiaplaukei pavyko įsidarbinti televizijoje.
Rasa Kulytė
Rasa Kulytė / „Youtube“ kadras

Į viešumą R.Kulytės asmeninės pažintys iškilo po to, kai valstybinė Italijos televizija „Rai2“ nutraukė kontraktą su lietuve. Italų spauda nurodė, kad gražioji lietuvė turėjo bėdų dėl išdidumo, pernelyg nesukalbamo ir kaprizingo būdo.

Tačiau R.Kulytės karjera televizijoje iškart nesibaigė. Vos tik lietuvaitė neteko darbo, į ginčą įsiterpė „Rai2“ kanalo generalinis direktorius Mauro Masi. Kaip manoma, spaudžiamas paties premjero. „Masi kreipėsi į televizijos valdytojus, esą jam reikia daugiau lėšų šios merginos atlyginimui. Lietuvė už vieną laidą paprašė jai mokėti 1500 eurų (apie 5,2 tūkst. Lt), nors laidos vedėjas gauna 400 eurų (apie 1,4 tūkst. Lt). Vadovybei nesutikus, prasidėjo derybos. Galų gale buvo suderintas R.Kulytės 300 eurų (apie 1 tūkst. Lt) atlygis už epizodą“, – pasakojo italų žurnalistų šaltinis.

Kaip pranešama portale Giornalettismo.com, ypač italus papiktino tai, jog R.Kulytė loterijos laidos „Il Lotto alle Otto“ vedėjo asistente dirbo net nemokėdama italų kalbos.  Laikraštis „La Repubblica“ rašo, kad R.Kulytė net buvo pakrikštyta „sėkmės deive“, mat užsitarnavo S.Berlusconi prielankumą kaip jo vakarėlių viešnia. Ją ten matę pasakojo italų žurnalistų šaltiniai.

Yra tekę duoną, beliašus, apatinius pardavinėti vasarą Palangos pliaže.R.Kulytė 2006-aisiais Italijoje vykusiame grožio konkurse „Mis Europos Sąjunga“ yra užėmusi trečiąją vietą. Nors mergina oficialiai nebuvo deleguota kaip Lietuvos atstovė, šansą atstovauti Lietuvai jai suteikė „Playboy“ kalendoriaus leidėjas Bruno Bevilacguai.

Klaipėdos universiteto Pedagogikos fakultete dailę studijavusi R.Kulytė 2006-aisiais duodama interviu laikraščiui „L.T.“ teigė, kad jos gyvenimas ne visada buvo rožėmis klotas.

„Yra tekę duoną, beliašus, apatinius pardavinėti vasarą Palangos pliaže“, – tada kalbėjo ji, prisipažindama, jog į Italiją išvyko laimės ieškoti mokėdama tik paprašyti pagalbos ir pasisveikinti. Ne sykį lietuvaitė yra užsiminusi apie savo troškimą būti aktore, tačiau ryškių vaidmenų jai atlikti kol kas neteko.

Ne pirma tokia istorija

Italų spauda pabrėžia, jog R.Kulytė nėra pirmoji, pasinaudojusi S.Berlusconi užnugariu. Dar skandalingesnė bulgarų režisierės bei aktorės Michelle Bonev istorija. Italijos kultūros ministerija Venecijos kino festivalyje įsteigė apdovanojimą, skirtą specialiai jos filmui „Goodbye Mama“. Ką jau kalbėti apie tai, kad juostos kūrimą finansavo italų valstybinė kompanija „Rai Cinema“, skyrusi 1 mln. eurų (apie 3,45 mln. Lt).

Į S.Berlusconi nusitaikė prokurorai

Italijos prokurorai pareiškė šiandien Milano teismui ketinantys oficialiai įteikti prašymą pradėti baudžiamąjį procesą prieš šalies ministrą pirmininką Silvio Berlusconi. Jis kaltinamas tariamai mokėjęs 17 metų merginai, žinomai Ruby slapyvardžiu, už lytinius santykius, o vėliau padėjęs ją išlaisvinti iš areštinės. Tiek premjeras, tiek mergina, kuriai šiuo metu yra 18 metų, tai neigia. Anksčiau Italijos parlamentas atmetė prokurorų prašymą leisti atlikti kratą premjero buhalterio biure.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius