-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai vyrai drąsesni: išsirengti prekybos centre ryžosi dešimtys vaikinų ir tik dvi merginos

Praleisti ketvirtadienio rytą parduotuvėje išsirengus iki apatinių ryžosi apie penkiasdešimt jaunų žmonių. Nuo pat 9 val. ryto jie būriavosi Vilniuje, prie vienos iš prekybos centro „Ozas“ parduotuvių.
Jaunuoliai susirinko nemokamai apsirengti.
Jaunuoliai susigundė galimybe nemokamai apsirengti. / Luko Balandžio nuotr.

Jaunuolius nusimesti drabužius paskatino noras apsirengti nemokamai, mat ZIP FM Radistai ir drabužių jaunimui parduotuvių tinklas „House“ paskelbė tokią akciją. Tiesa, aprengiami buvo ne visi norintys, o tik 20 žmonių. Kiekvienas jų įbėgęs į parduotuvę turėjo išsirinkti drabužius ir apsirengti per dvi minutes.

Luko Balandžio nuotr./Jaunuoliai susirinko nemokamai apsirengti.
Jaunuoliai susigundė nemokamai apsirengti.

Dalyviai „apsiprekinti“ buvo suleidžiami grupelėmis. Dalis atėjusių sudalyvauti akcijoje matydami netrumpą eilę iškart suko namo. Laimingieji pusnuogiai galėjo išsirinkti pageidaujamus džinsus ir marškinėlius, o dauguma rinkosi kiek šiltesnius džemperius ar marškinius ilgomis rankovėmis.

Iš maždaug 50-ies susirinkusių „nuogalių“ absoliuti dauguma buvo vaikinai. Stoti išsirengusios iki apatinių į eilę pasiryžo tik dvi merginos. Viena iš jų, 17-metė Goda, Žmonės.lt tikino akcijoje nutarusi sudalyvauti spontaniškai. „Išgirdome per radiją, kad vyks akcija ir su drauge sugalvojome dalyvauti. Stovėti pusnuogėms reikėjo geros valandos apsiprasti, atėjome maždaug valandą prieš akciją“, – pasakojo ji. Mergina prisipažino, kad iš vakaro renginiui nesiruošė ir drabužių iš anksto rinktis ar matuotis nėjo.

Luko Balandžio nuotr./Jaunuolius suviliojo galimybė apsirengti nemokamai
Goda

Pasak Godos, tėvai jai neturėjo priekaištų dėl sprendimo dalyvauti tokioje akcijoje. „Tėvai nieko nesakė. Nežinau, kodėl taip mažai merginų atėjo, galbūt drovisi, vaikinams drąsiau. Čia ne paplūdimys, juolab buvo kamerų, fotografų, nebuvo jauku, bet turbūt, jei pasitaikytų proga, vėl dalyvaučiau. Pirmąkart nusirengiau dėl drabužių“, – juokavo garderobą papildžiusi Goda.

Luko Balandžio nuotr./Jaunuolius suviliojo galimybė apsirengti nemokamai
Tautvydas

Vienas iš laimingųjų, 23-ejų studentas Tautvydas taip pat teigė apie nemokamų drabužių akciją išgirdęs per radiją. „Pamaniau, kodėl gi ne. Kai gali gauti kokybiškų drabužių nemokamai, apsimoka. Turbūt pirmą kartą  nusirengiau dėl drabužių. Nematau, ko čia neišdrįsti, viskas paprasta“, – šypsojosi jis.

Tautvydo nuomone, merginos ne tokios drąsios kaip vaikinai. „Mums vyrams įprasta, kaip paplūdimį nusirengi ir tiek. Mergaitės gal savo kūno gėdijasi, o mums... Ką čia“, – sakė aprangos technologijas ir verslą studijuojantis vaikinas. Jis pasakojo, kad jo kambario draugai dar vakare apžiūrėjo drabužius, tačiau pats jis veikė ekspromtu.

Luko Balandžio nuotr./Jaunuoliai susirinko nemokamai apsirengti.
Luko Balandžio nuotr./Jaunuolius suviliojo galimybė nemokamai apsirengti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius