Lietuviška Pelenės istorija: turguje dirbusi Rolana Kuprytė tapo garsia makiažo meistre Londone

Šešerius metus Londone gyvenančios Rolanos istorija primena pasaką apie Pelenę. Ji augo skurde – šeimoje buvo skaičiuojamas kiekvienas centas, net šviežia duona buvo prabanga. Sulaukusi vos 12-os Rolana keldavosi 4 ryto, važiuodavo dirbti į turgų, padėjo mamai, kad bent kiek užsidirbtų.
Rolana Kuprytė
Rolana Kuprytė / Stop kadras

Šiandien Rolana sėkmingai dirbanti makiažo meistrė Londone. Lietuvė – viena iš vos kelių žmonių, atstovaujančių „Christian Dior“ kosmetikos produktus kuriančiai kompanijai Londone.

Ji dirba su garsiais fotografais, stilistais, dalyvauja „Victoria‘s Secret“, „Guess“ ar „Calvin Klein“ fotosesijose, neseniai lietuvės darbai pateko į garsųjį mados žurnalą „Vogue“, o už Rolanos kurtą makiažą klientės kloja šimtus eurų.

„Tėčio niekada nebuvo. Tėtis mus paliko, kai, jei neklystu, buvau dar mamos pilve. Niekada nesigilinau, neklausiau mamos, nes tai buvo tabu tema. Dažnai matydavau mamą verkiančią, nes ji negalėjo uždirbti tiek pinigų, kiek jų reikėjo, vyro, kuris padėtų, nebuvo, ir jai tekdavo laikyti visus keturis kampus mažame miestelyje, vieno kambario bute, kuriame nebuvo jokių patogumų...“ – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Rolana Kuprytė.

Juodžiausias gyvenimo laikotarpis, pasak Rolanos, buvo tuomet, kai po etatų mažinimo ligoninėje mama liko dirbti vos kelias dienas per savaitę. „Trise per mėnesį turėdavome išgyventi vos iš 275-ių litų arba 80-ies eurų...“, – prisimins Rolana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius