Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius: „Visko atsisakiau dėl šeimos“

Kurį laiką iš viešumos dingęs „Lietuvos balso“ nugalėtojas, grupės „elFuego“ narys Paulius Bagdanavičius pirmą kartą atvirai prieš televizijos kameras papasakos apie vieną sunkiausių savo gyvenimo pasirinkimų ir visai naujas vyro bei tėvo pareigas.
Paulius Bagdanavičius ir Lina Bagdanavičienė su dukrele Paulina
Paulius Bagdanavičius ir Lina Bagdanavičienė su dukrele Paulina / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Vienas perspektyviausių jaunųjų operos solistų LNK laidoje „Nauja legenda“ prisipažins, kodėl nusprendė paaukoti šlovę ir prestižinius mokslus Didžiojoje Britanijoje. Tokio drastiško pasirinkimo kaltininkė žavi šviesiaplaukė žmona Lina ir dukrytė Paulina.

Beveik tuo pat metu, kai laimėjo „Lietuvos balsą“ talentingas operos dainininkas gavo stulbinamą pasiūlymą iš Didžiosios Britanijos – atvykti ir tęsti klasikinio dainavimo studijas ten. Iš pradžių Paulius nedvejodamas sutiko, bet po to gailėjosi.

„Iš tikrųjų labai vienas kito pasiilgdavom. Jis visą laiką skambindavo ir sakydavo, kaip noriu grįžti, čia aš labai vienišas“, – itin sunkų jaunos šeimos periodą prisiminė ir P.Bagdanavičiaus žmona Lina.

LNK nuotr./Paulius Bagdanavičius ir Lina Bagdanavičienė su dukrele Paulina
LNK nuotr./Paulius Bagdanavičius ir Lina Bagdanavičienė su dukrele Paulina

„Daug kas man sakė, kad esu durnas, va parvažiavo, o galėjo mokintis, galėjo siekti karjeros užsienyje, nes tai retai dainininkui pasitaikanti galimybė, bet va visko atsisakė dėl šeimos. Aš manau, kad gyvenime svarbu ne vien karjera ir aš tikrai nebūčiau patenkintas vien tik sėkminga karjera“, – žodžių į vatą nevyniojo Paulius.

Dabar įsimylėjėliai kuria savo šeimyninį gyvenimą sostinėje ir kartu augina pirmagimę dukrą. Paulius stengiasi derinti koncertus, darbus bei mokslus su tėvyste.

Laidoje „Nauja legenda“ P. Bagdanavičius apsikeis dainomis su senosios estrados legenda, skandalais apipinta dainininke Aušrine Beigaite, publikai geriau žinoma intriguojančiu Tikrosios Išdykėlės vardu.

Įspūdingų formų 46-erių Tikroji Išdykėlė atvirauja, kad dažnas neįvertina jos dainavimo sugebėjimų ir vis dar laiko naivia jaunuole. Jos nuomone, tikrai mažai kas žino, kad ji yra diplomuota dainininkė. „Aš esu baigusi operinį dainavimą, bet man nelabai prilipo šitas žanras, todėl aš visgi pasukau į estradą. Toks buvo mano sprendimas“, – laidoje aiškino Tikroji Išdykėlė.

Daugiau apie P.Bagdanavičiaus šeimyninį gyvenimą ir dainavimo iššūkius su Tikrąja Išdykėle – jau šį šeštadienį.

LNK nuotr./Paulius Bagdanavičius
LNK nuotr./Paulius Bagdanavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius