Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ superfinale nugalėjo Donato Montvydo mokinė Kotryna Juodzevičiūtė

Sekmadienio vakarą muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ pasiekė finišo tiesiąją – vyko ilgai lauktas didysis superfinalas, kuriame dėl pergalės ir prizo kovojo keturi finalininkai. Vis dėlto fortūna labiausiai šypsojosi Kotrynai Juodzevičiūtei, tapusiai projekto nugalėtoja.
Kotryna Juodzevičiūtė ir Donatas Montvydas
Kotryna Juodzevičiūtė ir Donatas Montvydas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šįkart jis unikalus tuo, kad ne visi mokytojai į jį atkeliavo su savo mokiniais. Po praėjusią savaitę vykusių kovų Deivis su Renata Norvilai liko be savo mokinių.

Rūta Ščiogolevaitė superfinale pergalės siekė kartu su dviem auklėtiniais – bankininku Vyteniu Kaluškevičiumi ir muzikos pedagogu Dainiumi Griesiumi.

Senbūvis Donatas Montvydas projekte delegavo savo mokinę Kotryną Juodzevičiūtę, o Aleksandras Ivanauskas-Fara pergalės siekė su muzikos mokytojos Laimos Lapkauskaitės mokine Rugile Lingyte.

Su finalininkais ir žiūrovais sveikinosi linksmieji projekto vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

Dalyviai pasirodė vieni, kartu ir po vieną su savo mokytoju. Rūta Ščiogolevaitė žiūrovus nudžiugino savo eurovizine daina „United“.

Nors dainininkė prieš pat tiesioginę transliaciją nesuvaldė ašarų, scenoje visos blogos emocijos jau buvo pamirštos.

Mokytojai tik komentavo ir dalinosi savo įžvalgomis, balsuoti ir išrinkti savo „Lietuvos balsą“ galėjo tik žiūrovai.

Nugalėtojos Kotrynos laukė ne tik šlovės spinduliai, bet ir 10 tūkst. eurų piniginis prizas, taip pat 10 tūkst. eurų vertės reklaminis LNK paketas bei kolekcinis „Shure“ 75 metų jubiliejaus proga pagamintas „Elvio“ mikrofonas. Visame pasaulyje tokių mikrofonų yra 5575, o Lietuvoje tik du.  

Pirmajai superfinale pasirodyti teko Kotrynai Juodzevičiūtei – po jos pasirodymo salė plojo atsistojusi. „Tu esi Dievo apdovanota talentu“, – komplimentų jai negailėjo R.Norvilė. jai antrino ir vyras, pabrėžęs, kad Kotryna – tikrai labai talentinga mergina.

„Tu tikrai esi verta pasaulinės scenos – bravo“, – trumpai bet stipriai pasisakė ir R.Ščiogolevaitė.

Tuo tarpu jos mokytojas D.Montvydas merginai paliejo gražių žodžių ir prisipažino, kad labai dėl jos jaudinasi, palaiko ir didžiuojasi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Lietuvos balso“ superfinalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė

Antrasis scenoje pasirodė Dainius Griesius – jis atliko legendinį „Queen“ hitą – „Bohemian Rhapsody“.

„Kai sužinojau, ką dainuos Dainius, pasakiau, kad tai bus bomba arba fiasko. Nežinau, nebuvo blogai, gal ne pats stipriausias pasirodymas, bet mačiau, kad tau pačiam tiko ir patiko šis kūrinys“, – pasirodymą vertino Deivis.

„Tu tikrai esi vertas būti finale, maža to, tiesą sakant, pati galiu tau pripažinti, kad šiandien, su šiuo pasirodymu, įtikinai ir mane, kad esi vertas finalo, kad esi artistiškas, charizmatiškas, energingas, turintis būrį gerbėjų. Linkiu tau pergalės šiandien“, – savo mokinį po dainos gyrė R.Ščiogolevaitė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Lietuvos balso“ superfinalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Dainius Griesius

Vytenis Kaluškevičius po savo pasirodymo sulaukė visų komisijos narių komplimentų: „Nepakartojama“, „Nuostabu“ – tai tik dalis jam skirtų įvertinimų.

Ir ne veltui, mat Vytenis scenoje ne tik dainavo, bet ir surengė tikrą šou, kurio metu jam teko ir „paskraidyti“.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Lietuvos balso“ superfinalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vytenis Kaluškevičius

Įmantria juoda suknia pasipuošusi Rugilė Lingytė atliko dainininkės Pink dainą „Try“. Merginą komisija gyrė ne tik už balsą, bet ir už puikų sceninį įvaizdį.

Deivis stebėjosi, kaip septyniolikmetė mergina gali taip puikiai valdyti situaciją ir jaustis kaip žuvis vandenyje. „Buvai tikra senos dievaitė“, – vyrui antrino ir R.Norvilė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ „Lietuvos balso“ superfinalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rugilė Lingytė

Po šių pasirodymų dalyviai scenoje atliko dainas kartu su savo mokytojais. Vos spėję pasimėgauti dėmesiu ir plojimais visi keturi turėjo išgirsti žiūrovų sprendimą.

Dviems mažiausiai jų palaikymo sulaukusiems dalyviams teko pasitraukti iš tolimesnės kovos: ketvirta vieta žiūrovų sprendimu atiteko Vyteniui Kaluškevičiui, trečioji  – Rugilei Lingytei.

Paskutiniame superfinalo etape varžytis liko Kotryna Juodzevičiūtė ir Dainius Griesius. Žiūrovai už juos balsavo iš naujo ir sprendė, kuris vertesnis nugalėtojo vardo.

Paaiškėjo, kad žiūrovai visiška favorite laikė būtent Kotryną, nes ji surinko 79 procentus jų balsų, o 21 procentas atiteko Dainiui.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Lietuvos balso“ nugalėtoja Kotryna Juodzevičiūtė: „Nesitikėjau laimėti ir nesuprantu, kas įvyko“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Lietuvos balso“ superfinalas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė ir Donatas Montvydas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius