Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos garbės 2014“ vedėjai Audrei Kudabienei specialią ceremonijos suknelę kuria Kęstas Rimdžius

TV3 tęsia jau tradicija tapusius apdovanojimus „Lietuvos garbė 2014“, kurie vyks kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną. Ceremoniją ves TV3 žinių vedėjas Rokas Petkevičius, televizijos projektų vedėjas ir teisėjas Marijonas Mikutavičius ir žurnalistė, laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė. Vedėjai dalyvavo fotosesijoje, kurioje juos rengė stilistas Kęstas Rimdžius.
Rokas Petkevičius, Audrė Kudabienė ir Marijonas Mikutavičius
Rokas Petkevičius, Audrė Kudabienė ir Marijonas Mikutavičius / TV3 nuotr.
Temos: 1 Rokas

„Šią fotosesiją reikėjo labai greitai surengti, jai vedėjų drabužius kūriau ne aš, viskas yra surankiota iš parduotuvių. „Lietuvos garbės“ renginys yra vienas iš gražiausių ir iškilmingiausių Lietuvoje, todėl Audrei parinkau ilgą Karen Millen suknelę“, – portalui Žmonės.lt pasakojo K.Rimdžius.

Stilistas prisipažino, kad A.Kudabienė jam yra viena gražiausių moterų televizijoje. Jis atskleidė, kad specialiai jai siūs suknelę, kuria moteris pasipuoš vesdama renginį. „Tai, ką matote fotosesijoje, nėra galutinis vaizdas, ką pamatys televizijos žiūrovai. Mano kurta suknelė bus kitokia, ji transformuosis ir bus siuvama specialiai Audrei“, – intrigavo K.Rimdžius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kęstas Rimdžius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kęstas Rimdžius

Iškilmingoje ceremonijoje, kuri kasmet sulaukia milžiniško verslo, visuomenės, politikų, nusipelniusių Lietuvai asmenų ir TV3 žiūrovų susidomėjimo, jau devintą kartą bus pagerbti tie, kurie savo kilniais ir tyliais darbais, didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičia mūsų gyvenimus, mūsų šalį ir net pasaulį.

Geri darbai turi būti įvertinti, todėl jeigu šalia jūsų yra žmonių, kurie daro pasaulį geresnį, o Lietuvą gražesnę, pasiūlykite juos pripažinti „Lietuvos garbės“ didvyriais: www.tv3.lt/lietuvosgarbe. Papasakokite TV3 televizijai didvyrio istoriją ir galbūt jam, švenčiant Nepriklausomybės atkūrimo dieną, plos visa Lietuva. Lietuvos garbingiausius tradiciškai rinks „Lietuvos garbės 2014“ komisija – garsūs Lietuvai nusipelnę žmonės.

Per visus projekto gyvavimo metus iškilminguose apdovanojimuose už kilnius darbus jau pagerbta 80 žmonių iš Lietuvos ir pasaulio. Iškilminga projekto „Lietuvos garbė“ apdovanojimų ceremonija kasmet transliuojama tiesiogiai ir pradedama himno giedojimu.

Nerijaus Palucko nuotr./Audrė Kudabienė
Nerijaus Palucko nuotr./Audrė Kudabienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius