Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos garsenybės per atostogas nesibodi ir Baltijos pajūrio

Apie Lietuvos pajūrį, skalaujamą Baltijos bangų, sklinda įvairios nuomonės: vienus žavi balto smėlio paplūdimiai ir kopos, kitus gi atbaido giliai įsišaknijęs „karštų čeburekų ir šalto alaus“ verslas arba vasaros antroje pusėje žydintis vanduo. Visgi, vasaromis mūsų pajūrio kurortai knibždėte knibžda pailsėti norinčių tautiečių. Garsūs Lietuvos žmonės, planuojantys sezoninį poilsį, taip pat neaplenkia lietuviško pajūrio.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru ir vaikais vasarą dažnai ilsisi Šventojoje. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Inga Paksaitė-Stumbrienė vasaras leidžia Šventojoje

Buvusi pirmoji šalies panelė Inga Paksaitė-Stumbrienė yra tikra namų šeimininkė: kartu su vyru Aivaru ji augina du vaikus, rūpinasi kasdiene buitimi, o kur dar masė visuomeninių renginių, kuriuose taip dažnai lankosi žinomo politiko Rolando Pakso dukra. Dėl nesėslaus tempo Inga visuomet laukia atostogų. Pasak moters, šiai vasarai konkrečių planų kol kas nėra, tačiau šeimos atostogos visgi nusimato.

Paklausta, ką karštuoju metu sezonu renkasi garsi šeima, I.Paksaitė-Stumbrienė sakė neteikianti prioritetų užsieniui. „Vasaromis dažniausiai važiuojame pas tėvelius, į Šventąją“, – atviravo moteris. Dideli poilsiautojų srautai šeimos neatbaido. „Mums ir Palanga patinka“, – pagyrų lietuviškam pajūriui negailėjo moteris, kuri Baltijos teikiamais džiaugsmais paprastai mėgaujasi su visa šeima.

Inga Budrienė nepraleis žirgų lenktynių

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Restorano „Mimoza“ atidarymo akimirka
Inga Budrienė su vyru Dariumi.

Žymioji Kauno miesto verslininkė Inga Budrienė – veiklios ir nesėdinčios moters pavyzdys. Originaliomis idėjomis garsėjanti moteris iki skrupulų planuoja ne tik darbus, bet ir atostogas. Šios vasaros planai taip pat kruopščiai sudėlioti. Moteris, paprastai atostogaujanti su šeima, šią vasarą ketina ilsėtis tiek užsienyje, tiek Lietuvos pajūryje. „Pailsėti Lietuvos pajūryje yra tiesiog privaloma, tai mūsų šeimos tradicija“, – pasakojo I.Budrienė. Moteris prisipažino, jog jos neatbaido tai, kad Baltijos vanduo nėra perregimai žydras, o paplūdimys bei gatvės pilnos poilsiautojų.

„Vis tiek kiekvienais metais važiuojame į Palangą, be jos neįsivaizduojame savo vasaros. Visuomet apsistojame draugų mamos bute, puikiai leidžiame laiką“, – atviravo verslininkė. Nors garsiai moteriai, drauge su vyru užsiimančiai restorano verslu Karmėlavoje, vasaros periodas yra itin darbingas metas, tačiau jos planuose – ir išvyka į užsienį. „Turime dar vieną vasaros tradiciją – lankytis Askoto žirgų lenktynėse Jungtinėje Karalystėje. Kadangi šią vasarą su vyru švęsim devintas vestuvių metines, tad šį kartą simboliškai jas paminėsime būtent ten“, – šypsojosi I.Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius