Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos perlų. Šauniausios damos rinkimus“ laimėjo kaunietė Genovaitė

Praėjusio šeštadienio vakarą Taujėnų dvare kilo tikra puota – visos TV3 projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ dalyvės su nekantrumu laukė finalo ir laidos žiūrovų verdikto. Surinkusi beveik penkiasdešimt procentų žiūrovų balsų, žaviausiu dvaro perlu buvo pripažinta Genovaitė iš Kauno. Antroji vieta atiteko vyriausiai projekto dalyvei Onai iš Vilniaus. Ji surinko 36,3 proc. laidos gerbėjų balsų, o Irena iš Klaipėdos buvo trečia, už ją balsavo 15,68 proc. TV3 žiūrovų.
Genovaitė
Genovaitė / TV3 nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

Specialius pasirodymus damoms ir dvaro svečiams atliko Deivis ir Renata, Karina Krysko ir Saulius Skambinas, Inga Valinskienė, „Yva“, „69 danguje“ ir kiti atlikėjai. Ypatingus šokius su iššūkius pamėgusiomis močiutėmis atliko Andrius Butkus ir Artūr Bajor. Irena ir Andrius žiūrovams padovanojo elegantišką valsą, o Ona su Artūru išpildė savo svajonę ir sušoko Amerikos Lotynų šokį.

„Per nepastebimai prabėgusį pusmetį damos patyrė daug – buvo pirma vakarienė prabangiame restorane, pirmas šokis naktiniame klube, pirmas pižamų vakarėlis su striptizo šokėju, pirmi pasimatymai ir duetai su žvaigždėmis. Jų svajonės pildėsi, o iššūkių vis daugėjo. Tačiau su viskuo dalyvės susidorojo stulbinamai puikiai. Labai tikimės, kad jos dar ilgai prisimins viską, ką Taujėnų dvare patyrė geriausio“, – sako „Lietuvos perlų“ vedėjas Gediminas Jaunius.

Šios brandžios moterys tiek sau, tiek aplinkiniams įrodė, kad amžius nesvarbu, svarbiausia noras ir mokėjimas džiaugtis gyvenimu.

„Dėl šio projekto televizija tapo vienuolika kartų šiltesnė, juk čia dalyvavo vienuolika puikių damų, močiučių, kurių gėris buvo beribis, o noras pažinti ir atrasti dar nepatirtus dalykus – stebėtinas. Labai džiugu, kad pagaliau Lietuva pamatė, kokie perlai gyvena visai šalia mūsų“, – šypsosi su dvaro Madam puošmenomis ir personažu atsisveikinusi Skaiva Jasevičiūtė.

Baigėsi rinkimai, tačiau moterys dar ilgai turės ką prisiminti ir papasakoti esamiems bei būsimiems anūkams ir proanūkiams.

„Žaidimas baigėsi. Jis buvo nuostabus, mes čia patyrėme daug nuotykių. Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė. Tokių perlų kaip mes pribarstyta visa Lietuva – ir močiučių, ir mamų. Mylėkime vieni kitus, rūpinkimės savo šeimomis – tai didžiausias gyvenimo džiaugsmas ir dovana“, – padėkos žodžius tarė perlų vėriniu pasidabinusi ir nauju titulu besidžiaugianti TV3 projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ nugalėtoja Genovaitė Pupelienė iš Kauno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius