Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos ryto“ TV rodys atsinaujinusią laidą – NKTV

Jau ateinantį sekmadienį „Lietuvos ryto” TV eteryje atgims laida – NKTV! Ne vienus metus žiūrovus supažindinusi su technologinėmis naujienomis laida NKTV yra pasiruošusi sugrįžti į TV eterį ir vėl tapti nepakeičiamu pagalbininku skaitmeninio pasaulio labirintuose.
NKTV vedėjas Ernestas Janušas
NKTV vedėjas Ernestas Janušas / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Patyrusi laidos kūrybinė grupė kartu su ilgamečiu laidos vedėju Ernestu Janušu sekmadienio rytais paprastai, aiškiai ir įdomiai pasakos apie sparčiai kintančias technologines naujienas.

„Per tą laiką, kol mūsų nebuvo, pasaulis vietoje nestovėjo, todėl grįžtame gerokai atsišviežinę. Esame pasiruošę žiūrovus supažindinti su naujausiais daikčiukais, kuriuos pristato S.Jobsas, B.Gatesas ir kiti IT grandai. Pasakosime apie žaidimus, kurie valandų valadoms prikausto prie kompiuterių ekranų bei aplink esantį pasaulį nugramzdina į nebūtį. Supažindinsime su specialiais interneto tinklalapiais, kalbėsime apie tai, kas susiję su IT. Paprastai ir aiškiai – taip, kaip seniau“, – apie būsimą laidą pasakoja ilgametis jos vedėjas Ernestas Janušas.

Laidos kūrėjai tikisi, kad iš naujo atgimstanti laida NKTV padės geriau žmonėms suprasti skaitmeninio pasaulio technologijų naudą ir jų reikšmę paprastam vartotojui.

NKTV kiekvieną sekmadienį 11 val. pasakos apie tai, kas verčia visą pasaulį sakyti „Wow!“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius