-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ atrankose – muzikos hitai ir sparnuotos teisėjų frazės

Vilniuje rugsėjo 19–20 dienomis vyksta TV3 projekto „Lietuvos talentai“ paskutinės atrankos. Po kandidatų antplūdžio Klaipėdoje ir Kaune, progos išgarsėti nepraleido ir vilniečiai bei sostinės svečiai.
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai / TV3 nuotr.

Nors dauguma susirinkusiųjų tradiciškai demonstravo savo balso galimybes atlikdami populiariausius muzikos hitus, į sceną veržėsi ir ne visas natas pažįstantys drąsuoliai... Kiti tikėjosi papirkti publiką raiškiuoju skaitymu, šokiais, piešimu su smėliu ar iliuzionistiniais triukais.

„Lietuvos talentų“ teisėjai – dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, žaidimo „100 000 eurų grynais“ vedėjas Marijus Mikutavičius ir nepakeičiamasis „Šok su manimi“ vedėjas Vytautas Šapranauskas – plušėjo iš peties, atrankų dalyviams negailėdami kandžių pastabų ir sparnuotų frazių.

„Kai jūs į mane žiūrite, man drėksta rankos“, – R.Ščiogolevaitei prasitarė iliuzionistas, savo akcentu ir humoro jausmu puikiai tinkantis į žymiausių Lietuvos krepšinio brolių kompaniją.

„Man rodos, tuoj nualpsiu“, – vos tramdydama jaudulį prisipažino kadaise realybės šou „Dangus“ pasirodžiusi Adelė.

Dainuojančio šešetuko iš Ignalinos vaikinus V.Šapranauskas pavadino nesusitupėjusia banda, tačiau kompanijos lyderė, kurios balso galėtų pavydėti ne viena roko grupės vokalistė, prikaustė publiką. Į lietuviškųjų „Spice Girls“ titulą pretenduojančios kaunietės visus privertė pasijusti tarsi gero miuziklo premjeroje, o vaikinų duetas iš sostinės bene visų merginų širdis pavergė ne tik vokaliniais, bet ir instrumentiniais sugebėjimais. To neslėpė ir V.Šapranauskas: „Tokių gerų dainininkų Lietuvoje kaip pri..., o štai muzikantų – trūksta!“ 

Tarp Šiaulių ir Vilniaus besiblaškanti šviesiaplaukė, prisipažinusi, jog palaiko šalies geležinkelius, savo daina nesugebėjo pavergti kandžiojo V.Šapranausko širdies.

„Niekas nepuošia moters taip, kaip peroksidas“, – užmiršęs dalyvės balsą samprotavo teisėjas.

„Marijos radijas Jums tinka labiau nei teatro scena...“ Kurį dalyvį tokiu komentaru apdovanojo Marijonas? Įspūdingi pasirodymai, auksinės teisėjų ir dalyvių frazės, publikos ovacijos ir švilpimas – visa tai sekamdieniais 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius