Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų” dalyvis Gintaras iš „I.L.I. crew”: „Kiekvienas šokio judesys man gali būti paskutinis”

Nepaprastas dviejų vaikinų, kurių vienas – prikaustytas vežimėlyje, pasirodymas „Lietuvos talentuose” ir stipri Gintaro bei Viktoro draugystė paliko įspūdį ne vienam televizijos žiūrovui, tačiau daugelis jų nė nenutuokia, kad skaudų likimo smūgį teko patirti ne vienam, o abiems šio dueto dalyviams.
Viktoras iš „I.L.I. crew”
Viktoras iš „I.L.I. crew” / TV3 nuotr.

Pirmadienio „Be grimo” laidoje, kurioje studijos svečiai kalbės tema „Likimui nepavyko manęs sužlugdyti”, dalyvavę vaikinai ne tik parodys keletą savo triukų, bet ir atvers širdis. Ir nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šiame duete negalią turi tik Viktoras, netikėtas antrojo grupės nario Gintaro prisipažinimas nustebins ne vieną: „Daktarai pasakė, kad kiekvienas šokio judesys man gali būti gyvenime paskutinis”.

Vaikinas neslėpdamas laidoje papasakos, kodėl atsidūrė sanatorijoje, kurioje ir susipažino su Viktoru. Sunkią galvos traumą Gintaras patyrė važiuodamas troleibusu, tačiau ne dėl savo neatsargumo ar vairuotojo aplaidumo, o dėl protu nesuvokiamo kitų žmonių žiaurumo. Baisaus įvykio pasekmes vaikinas jaučia iki šiol.

Kokios jos, kas tąkart įvyko troleibuse ir kodėl jais važiuoti vaikinui baisu iki šiol, TV3 žiūrovai išgirs jau šį pirmadienį 19.10 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius