Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ finalininko Martyno Levickio ambicija – kultūros ministro postas

Jis jau dabar gretinamas su savo gimtojo miesto Šiaulių simboliu – Auksiniu berniuku. Jam atsistoję ploja ne tik žiūrovai, bet ir priekabioji komisija. Antrą kartą „Lietuvos talentuose“ dalyvaujantis akordeonistas Martynas Levickis neslepia – jis grįžo laimėti pagrindinį prizą, teigiama TV3 pranešime spaudai.
Martynas Levickis
Martynas Levickis. / TV3 nuotr.

Dvidešimtmetis improvizatorius akordeonu pripratęs prie pergalių. Dar trylikos jis laimėjo tarptautiniame akordeonistų konkurse Italijoje. Šiuo metu Martynas yra daugiau nei 30 konkursų laureatas.

„Aš privalėjau sugrįžti į projektą ir įrodyti savo talentą. Be to, noriu pakeisti akordeono įvaizdį, kad niekas jo nebevadintų armonika“, – sakė jaunasis virtuozas.

Londono karališkojoje muzikos akademijoje studijuojantį muzikantą retai sutiksi Lietuvoje. Tačiau baigęs mokslus Martynas ketina grįžti į tėvynę ir prisidėti prie kultūrinio gyvenimo. Jo tikslas – Lietuvos kultūros ministro postas. 

Martyno galvoje sukasi daug idėjų ir projektų, susijusių su nacionalinės kultūros atgaivinimu. Tad laimėjęs pagrindinį prizą – 10 tūkst. eurų – Martynas investuotų į savo idėjų realizavimą.

Ne veltui laisvalaikiu jis užsiima visuomenine veikla, aktyviai dalyvauja lietuvių bendruomenės Londone gyvenime, rašo ir publikuoja esė žiniasklaidoje. Tiesa, nepamiršta ir bendraamžių. Savaitgaliais jį galima sutikti šokantį Londono naktiniuose klubuose.

Ar išsipildys akordeonisto svajonės tapti „Lietuvos talentų“ nugalėtoju, sužinosite šį sekmadienį įvyksiančiame finale. Martyno konkurentai grandiozinio projekto finale: pavojingus triukus ore atliekanti akrobatė Karolina Stanionytė, vaikinų grupė „Kvinta“, romantiškasis dainininkas Jurijus Veklenka,  muzikiniu metų atradimu jau dabar vadinama „Bjelle ir PERU“, reperis Vytautas Matuzas,  hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, dainininkės Diana Jasilionytė ir Kristina Radžiukynaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius