Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Lietuvos talentuose“ – kasininkės konfliktas su Dalia Ibelhauptaite: „Mums tokių akiplėšų nereikia“

Sekmadienio vakarą televizijos ekranuose – „Lietuvos talentai“. Šou pasirodo talentai iš visos Lietuvos. Kartais tam, kad taptumei vienu ryškiausių laidos dalyvių, užtenka išskirtinio charakterio. Būtent tokį turi Valdonė Strobykina – kasininkė-pardavėja, kurios hobis yra dainuoti. Galime pažadėti, jog 26 metų merginos pasirodymą prisiminsite labai ilgai.
Valdonė Strobykina
Valdonė Strobykina / Stop kadras

Valdonė – ryški, drąsi, akiplėšiška mergina. Ji viena iš nedaugelio „Lietuvos talentų“ dalyvių, nepabijojusių scenoje atsikirsti pačiai Daliai Ibelhauptaitei. Mergina teigia, kad jos vardas įpareigoja jai būti tokiai, kokia yra. „Aš noriu, kad viskas būtų taip, kaip turi būti. Jei man kažkas nepatinka, aš pasakau tai“, – laidoje kalbės mergina.

Raudonplaukė viename sostinės prekybos centre dirba kasininke. Mergina neslepia, kad darbe mėgsta precizišką tvarką. Jei Valdonei pasitaiko išsiblaškęs klientas – ji tikrai nenutyli. „Išmėto viską, palieka... Iš pradžių pasiima saldainį, o tada sugalvoja, kad jam jo nereikia. Tada padeda bet kur... O aš sudrausminu sakydama, kad taip negalima“, – pasakos kasininkė.

Stop kadras/Valdonė Strobykina
Stop kadras/Valdonė Strobykina

Valdonė pastebėjo, kad geriausiai įtemptame darbe nervus malšina muzika. Taip mergina pradėjo dainuoti. „Mane muzika lydi visur“, – tikins Valdonė. Mylimiausias merginos atlikėjas – Lietuvos estrados žvaigždė Romas Dambrauskas. „Jis man gražus ir gražiai dainuoja“, – savo susižavėjimo neslėps Valdonė. Dar vienas merginos idealas – dainininkė Inga Valinskienė. Valdonė ją vadina idealia moterimi.

„Kad turiu talentą, aš seniai žinojau. Tiesiog laukiau tam tinkamo momento, kada galėčiau tai parodyti viešai. Aš noriu būti laiminga, daryti tai, kas man patinka. Nenoriu dantis sukandus dirbti tai, kas man yra neįdomu. Kasininkės darbas yra labai monotoniškas“, – užlipusi ant „Lietuvos talentų“ scenos teisėjams kalbės Vilniuje gyvenanti mergina.

Valdonė „Lietuvos talentuose“ atliks R.Dambrausko dainą „Gimtadieniai“. Mergina tikins, kad ši daina iš mylimo atlikėjo repertuaro jai yra arčiausiai širdies. Tiesa, Valdonės pasirodymas nesužavės teisėjų – trys iš jų paspaus X merginai dar net nepradėjus dainuoti priedainio. „Man buvo smagu, publika nuostabi“, – žiūrovų palaikymu džiaugsis mergina.

„Viskam yra savo vieta. Žmonės, kurie ateina į „Lietuvos talentus“, turi parodyti kažką originalaus. Tai gali būti balsas, dainų kūrimas. Aš suprantu, kad vestuvių muzikantai yra nuostabi ir labai reikalinga profesija“, – sakys D.Ibelhauptaitė.

„Aš atsiprašau, bet Dambrauskas nėra vestuvių muzikantas“, – bandys teisėjai atsikirsti projekto dalyvė.

„Jūs atliekate dainą taip, lyg būtumėt vestuvių muzikantė. Tai jūs esate vestuvių muzikantė“, – pasisakymą tęs D.Ibelhauptaitė.

„Ne, aš ne muzikantė, aš – kasininkė“, – toliau ginčysis Valdonė.

„Aš esu profesionalas, mano darbas jus vertinti. O jūsų darbas dabar yra išklausyti vertinimą. Jeigu jūs esate tokia nagla ir labai viską žinanti, tai pirmyn... Linkiu jums sėkmės. Ir aš tikrai nusipirksiu bilietą į areną jūsų išgirsti po dešimties metų“, – sakys D.Ibelhauptaitė.

„Mes čia susirinkome pasižiūrėti pačių geriausių. Nesuprantu, kodėl žmonės sau tą leidžia...“, – sakys Ilona Balsytė.

„O kodėl negalima sau to leisti?“ – toliau priešinsis mergina.

„Lietuvai tokių akiplėšų kaip jūs tikrai nereikia“, – Valdonės svajonę dainuoti į miltus sumals D.Ibelhauptaitė.

„Taip, aš akiplėša ir tai gyvenime man labai padeda“, – sakys kasininkė.

Stop kadras/„Lietuvos talentų“ komisija
Stop kadras/„Lietuvos talentų“ komisija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius